İsrail'le Türkiye meğer süper ikiliymiş!

İsrail'le Türkiye meğer süper ikiliymiş!
İktidar medyasından Star, bildiğimiz şu katil İsrail'le yapılan anlaşmayı öyle allayıp pulladı ki "Meğer İsrail'le Türkiye süper ikiliymiş" dedirtti.

AK Parti iktidarının İsrail'le barışarak, ilişkileri normalleştirme anlaşması imzalaması medyamız için de tursunol kağıdı işlevi gördü. İktidar medyasından Star, bildiğimiz şu katil İsrail'le yapılan anlaşmayı öyle allayıp pulladı ki "Meğer İsrail'le Türkiye süper ikiliymiş" dedirtti. 

Hükümet'in katil İsrail'le barışarak, ülke ilişkilerini normalleştirme anlaşması imzalaması medyamız için de tursunol kağıdı işlevi gördü. 

İktidar medyasından Star, bildiğimiz şu katil İsrail'le yapılan anlaşmayı öyle allayıp pulladı ki "Meğer İsrail'le Türkiye süper ikiliymiş" dedirtti.  

Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star'ın, ilk sayfadan da geniş yer verdiği haberinin başlığı aynen şöyle: "BU ANLAŞMA TERÖRÜ YAKACAK".

Star haberinde aynen şöyle dedi: "Türkiye-İsrail anlaşması ile en büyük darbeyi istihbarat paylaşımıyla terör örgütleri PKK, PYD, DAEŞ ve FETÖ yiyecek."

22222222.jpg

Star'ın bu haberi akıllara şu soruları getirdi:

*Terörü besleyen İsrail değil miydi? 

*Özellikle Kuzey Irak'ta PKK/PYD'yi/Barzani-Talabani ikilisini eğiten, onları Türkiye'ye karşı kullanan İsrail değil miydi? 

*Bizim muhafazakar mahallede yıllardır bu anlatılıp, hemen her PKK eylemi sonrası fail olarak İsrail gösterilmez mi? Özellikle, AK Parti iktidarı öncesine kadar, örneğin Anasol-M döneminde, muhafazakar medyamız PKK konusunda sürekli, "arkasında İsrail var, İsrail yaşatıyor PKK'yı" diye yazıp, dönemin Türkiye rejimini İsrail'le iyi ilişki içinde olduğu için yerden yere vurmaz mıydı? 

*Yine düne kadar İsrail'le istihbarat paylaşımı yaptığımız için bilgilerimizin sızdığını söylemiyor muyduk? 

*İsrail yazılımı kullandığımız için uçaklarımız düşüyor demiyor muyduk? 

*İsrail'in "Arz-ı Mev-ud" planına ne oldu?

*Yoksa hepsi yalan mıydı? Veya siz aslında bunları inanmayarak mı ileri sürüyordunuz? 

*Ne yani İsrail, PKK'yı, PYD'yi, Barzani-Talabani'yi... Yıllardır el altından destekleyip, Türkiye'ye karşı kullanmıyor mu? 

*Şimdi bunların hepsini bir kenara atıp, İsrail'le bir olup terörün bitirileceğinden söz etmek nasıl bir allama-pullama Allah aşkına? 

*Bir gazete, katil İsrail'le yapılan anlaşmanın millet nezdinde iktidar üzerinde oluşturduğu olumsuz etkiyi tersine çevirme çabasıyla nasıl bu kadar fırıldak olabiliyor? Buna gazetecilik denilebilir mi? 

 

Habervaktim.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum