Pişkinliğin bu kadarına pes!

Pişkinliğin bu kadarına pes!
Alacak verecek davasından 5 kişinin yaralandığı silahlı bıçaklı kavganın adliyeye gönderilen zanlılardan biri, "Birisini adam akıllı öldürelim de öyle çekin" dedi.

 

Merkez Melikgazi İlçesi Orta Sanayi Bölgesi'nde dün sabah saat 05.00 sıralarında meydana gelen olayda, iki grup arasında iddiaya göre, borç- alacak anlaşmazlığı yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine tabanca ve bıçak çeken taraflar birbirine saldırdı. Kavgada 5 kişi yaralandı. Silah sesini duyan çevredekiler polis vesağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede gelen 112 sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılardan Bülent Pucar (36), akrabası Sinan Pucar (26) ile Mehmet Çalış (25) Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Zabit Pişkinel ise Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Diğer yaralı ise özel hastaneye götürüldü.


Bülent Pucar'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu, ve tedavisinin yoğun bakım ünitesinde sürdüğü bildirildi. Tedavisi tamamlanan yaralılardan Çalış, Pişkinel ise bugün taburcu edilerek, gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olaya karışan ve kaçan diğer şüphelileri de yakalayarak gözaltına aldı. Sorguları tamamlanan şüphelilerden Mehmet Çalış, Zabit Pişkinel, S.A., S.Ç., A.K. ve Ş.M. Adli Tabip'liğe sağlık kontrolüne getirildi. Koltuk değnekli zanlılardan Zabit Pişkinel, burada kendisini görüntüleyen gazetecilere, "Koltuk değneğiyle ne çekiyorsun ? Birisini adam akıllı öldürelim de öyle çek" dedi. Ardından şüpheliler, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.