Aziz Yıldırım'dan Van Persie'ye ret!

Aziz Yıldırım'dan Van Persie'ye ret!
Kendisinden takım bulması istenilen Van Persie, Aziz Yıldırım ile görüşmek istedi ancak Başkan bu isteği geri çevirdi.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iki hafta önce Robin van Persie'nin menajeri Kees Vos'u İstanbul'a çağırarak Hollandalı yıldıza takım bulmasını istemişti. Ancak aradan geçen sürede bu konuda hiçbir ilerleme sağlanamadı. Van Persie'ye gelen resmi bir teklif olmadı. RvP, iyi bir teklif gelmesi halinde Fenerbahçe'den ayrılmaya dünden razı. Ancak bu isteğin yönetim tarafından gelmesini içine sindirememiş olmalı ki sezon açılışı için İstanbul'a geldiğinde başkan Aziz Yıldırım'la bu konuyu görüşmek istedi.

Ancak Yıldırım'ın, van Persie'nin randevu talebini, "Kimseyle konuşacak bir şeyim yok" diyerek reddettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun idmanlarda neden hep somurttuğu ise böylece ortaya çıkmış oldu. İtalyan basını, van Persie'nin Lazio ile anlaştığını, İtalyan temsilcisinin yakında Fenerbahçe'nin kapısını çalacağını yazmıştı.

iYi PARA VEREN ÇIKARSA SATILACAK

Van Persie, idmanlarda kimseyle konuşmuyor ve sadece işini yapıyor. Fenerbahçe yönetimi, fizik olarak iyi durumda olduğu gözlenen Hollandalı yıldızı iyi bir talibi çıkması halinde satmaya hazır. Ancak oyuncunun 6 milyon euro'ya yakın bir ücret alması, satışı önündeki en büyük engel. Hiçbir kulüp bu parayı ödemek istemediği gibi, yüksek bonservis ücreti ödemeye yanaşan da yok.

(Fotomoaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.