PKK gazetesi Özgür Gündem destekçileri tahliye edildi

PKK gazetesi Özgür Gündem destekçileri tahliye edildi
Terör örgütü PKK'nın yayın organı Özgür Gündem'e desteğe koşarak eş yayın yönetmenliği nöbeti tutan sözde akademisyenler tahliye edildi. PKK gazetesi Özgür Gündem bugünkü sayısında açıkça zafer ilan etti.

Terör destekçilerine karşı milletin gazı alındıktan sonra bakın ne oldu..

Bölücü terör örgütü PKK'nın yayın organı Özgür Gündem'e desteğe koşarak eş yayın yönetmenliği nöbeti tutan sözde akademisyenler tahliye edildi. PKK gazetesi Özgür Gündem bugünkü sayısında açıkça zafer ilan etti.

PKK yayın organı Özgür Gündem gazetesi tarafından başlatılan ‘Nöbetçi Eş Genel Yayın Yönetmenliği’ kampanyasına katılarak, bölücü yayınlara destek veren ve haklarında açılan soruşturma çerçevesinde terör propagandasından tutuklanan Türkiye İnsan Hakları Vakfı (TİHV) Başkanı Prof. Şebnem Korur Fincancı ve sözde gazeteci Erol Önderoğlu tahliye edildi. Aynı şekilde Aziz Nesin'in oğlu Ahmet Nesin’in de tahliye edilmesi bekleniyor.

Terör destekçisi sözde akademisyenlere Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hükümet'ten sürekli tepki gelirken, bir süre sonra bu insanların ellerini kollarını sallaya sallaya yeniden halkın içine karışmaları ve terör desteğine kaldıkları yerden devam edebilmelerine fırsat verilmesi şaşkınlıkla karşılanıyor; millet "Bu nasıl terörle mücadele? Ha bire milletin gazı alınıyor, terörist destekçileri sonra el altından, sessizce serbest bırakılıyor. Kimse bize mahkemenin takdiri demesin. Devleti yönetenler isterse, o suçlular cezalarını çekmekten asla kurtulamaz" diyor.

Öte yandan, terör destekçileri Şebnem Korur Fincancı ile Erol Önderoğlu'nun tahliyesi PKK çevrelerinde sevinçle karşılandı; PKK gazetesi Özgür Gündem zafer ilan etti.

PKK gazetesi kim basıyor? PKK yayın organı Özgür Gündem nerede basılıyor? PKK gazetesi Özgür Gündem'in Akit patronu Mustafa Karahasnoğlu ile ilgisi ne?

Malum, PKK gazetesi Özgür Gündem Ankara'da Akit gazetesi patronu Mustafa Karahasanoğlu'na ait matbaada ve Akit'in "kiracımız" dediği Arslan Güneydoğu Matbaacılık A.Ş. tarafından basılıyor.

PKK gazetesi Özgür Gündem bugünkü sayısında "Dayanışma zaferi" başlığını attı. Sözde haberde "Nöbetçi yayın yönetmenlerimiz Fincancı, Önderoğlu ve DİHA muhabiri Gülden büyük dayanışma sonucu tahliye edildi; şimdi sıra Nesin ve diğer tutuklu gazetecileri de dayanışmayı büyüterek özgürleştirmede" denildi.

Habervaktim.com

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.