Anlaşma yok teslimiyet var!

Anlaşma yok teslimiyet var!
İsrail-Türkiye arasında Roma’da varılan mutabakata tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Hükümetin Ortadoğu politikalarındaki yanlışlarından dolayı İsrail’le anlaşmak zorunda kaldığını söyledi.

İsrail-Türkiye arasında Roma’da varılan mutabakata tepki gösteren Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Hükümetin Ortadoğu politikalarındaki yanlışlarından dolayı İsrail’le anlaşmak zorunda kaldığını söyledi. Kamalak, “Hükümet İsrail’le anlaşmadı, teslim oldu!” diye konuştu.

Saadet Partisi Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, “Hükümet, dış politikadaki yanlışlarından dolayı İsrail’le anlaşmak zorunda kaldı, anlaşmadı, teslim oldu!” dedi. Gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ve medya mensuplarıyla Hamidiye’deki parti genel merkezinin bahçesinde basın iftarında buluşan Kamalak, sıcak gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. İktidarın tavrına göre bundan böyle “Haydut Devlet, Kahrolsun İsrail” demenin geride kaldığına dikkat çeken Kamalak, “Hükümet, 3 kırmızı çizgimiz var diyordu. Özür, tazminat, ablukanın kaldırılması. Hiçbiri yerine getirilmedi. O zaman 6 yıldan buyana neyin kavgasını verdik? Peki ne değişti, niye anlaştık?” diye sordu. 
 
5 YIL ÖNCEKİ SURİYE’Yİ MUMLA ARIYORLAR!
Dış politikadaki yanlışların Suriye’den başladığını kaydeden Kamalak, “Bizimkiler Emevi Camii’nde namaz kılacağız dediklerinde biz kendilerini uyardık, Suriye’de 72 millet var. Siz 15 dakikada girer, ama 15 yılda çıkamazsınız. Çıkarken de kolunuz, kanadınız kırık, ülkeniz bölünmüş olarak çıkarsınız diye uyardık. Ama dinletemedik.” dedi. Mevcut iktidarın, 5 yıl önceki Suriye’yi mumla aradığını ancak bulamadığın kaydeden Kamalak, “Suriye’de arabulucu olur musunuz?” şeklindeki soruyu, “Şimdi bunu kendi kendimize söylemek işgüzarlık olur. Ama ülke ve milletimiz için her türlü fedakârlığa hazırız.” şeklinde cevapladı. “Sizin politikanız ne zaman harekete geçecek, Türkiye gündemine damgasını vuracak?” şeklindeki bir soruya ise Kamalak, ilginç bir cevap verdi: “Basın ne zaman doğruları yazarsa!”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.