İstanbul'da Dünya Kudüs Günü coşkusu

İstanbul'da Dünya Kudüs Günü coşkusu
Kudüs Günü Platformu, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle İstanbul’da yürüyüş düzenledi. Yürüyüşte, siyonist İsrail bizim dostumuz değildir ve asla olmayacaktır! mesajı verildi.

Kudüs Günü Platformu, Dünya Kudüs Günü münasebetiyle İstanbul’da yürüyüş düzenledi.
Cuma namazının ardından sloganlar eşliğinde Fatih Camii’nde başlayan yürüyüş Saraçhane Parkı’nda son buldu.

Kudüs Günü’nün, ümmetin birlik ve diriliş günü olduğuna vurgu yapılan açıklamada, “Kudüs Günü, İslam dünyasındaki bütün satılmış uşakların, kuklaların ve piyonların Müslümanlar arasına ekmeye çalıştığı fitne tohumlarına karşı “tefrikaya ve işgale hayır, birliğe ve özgürlüğe evet” sloganının atıldığı gündür. İslam beldelerindeki yılanlardan, kukla rejimlerden kurtulmanın günüdür” ifadelerine yer verildi.

İsrail’le yapılan anlaşmaya da değinilen açıklamada, “Son dönemde Türkiye ile İsrail arasında anlaşmayla sonuçlanan yakınlaşmaları asla kabul etmediğimizi, buradan bir kez daha haykırıyoruz!” denilerek, söz konusu anlaşmanın ümmete ihanet anlamına geldiğine vurgu yapıldı.

Program esnasında “Siyonist İsrail Filistin’den defol!”, “Yaşasın Filistin direnişimiz”, “İstanbul’dan Kudüs’e direnişe bin selam”, “Mescid-i Aksa onurumuzdur”, “Aksa’ya uzanan eller kırılsın”, “Kanımız canımız feda olsun Aksa’ya”, “Siyonist elçilik kapatılsın”, “ABD üsleri kapatılsın”, “Müslüman uyuma Kudüs’e sahip çık” sloganları atıldı ve tekbirler getirildi. 

Açıklamanın Türkiye İsrail anlaşmasına değinen bölümünde şu ifadeler yer aldı:

"İsrail’le Anlaşma Ümmete İhanettir!
 Filistin’de ve bütün dünyada ümmet olarak yükseltmeye çalıştığımız Kudüs Davası bugün yeni tehditlerle karşı karşıyadır.
 Son dönemde Türkiye ile İsrail arasında anlaşmayla sonuçlanan yakınlaşmaları asla kabul etmediğimizi, buradan bir kez daha haykırıyoruz!
 Herkes şunu iyi bilmelidir ki Siyonistlerle yapılan her anlaşma, en küçük işbirliği ve her yakınlaşma ümmete ihanettir!
 Siyonist İsrail bizim dostumuz değildir ve asla olmayacaktır!
 İslam ümmetinin İsrail’e hiçbir şekilde ihtiyacı yoktur, İsrail ancak ümmetin bağrından sökülüp atılması gereken bir urdur, katil ve işgalcidir!
 İsrail’i dost ve müttefik olarak ilan edenler Rableri katında ve ümmet nezdinde veremeyecekleri bir hesabı biriktirdiklerini bilmelidirler!
 Bizler, Kudüs sevdalıları olarak bu anlaşma ve yakınlaşmaları şiddetle reddediyor, bu zillet sürecine sonuna kadar karşı çıkacağımızı buradan ilan ediyoruz!
 Selam olsun kalbi Kudüs ile atanlara!
 Selam olsun saatini Kudüs’e ayarlayanlara!
 Selam olsun Kudüs bilincini kuşananlara!
 Selam olsun direnişe ve direnişe sadık kalanlara!
 Selam olsun direniş ve Mavi Marmara şehitlerine!
 Özgür Kudüs'te buluşmak duasıyla..."

img_6846.jpgimg-20160701-wa0028.jpgimg-20160701-wa0027.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.