Van der Wiel İstanbul'da

Van der Wiel İstanbul'da
Fenerbahçe Kulübünün bir süredir transfer gündeminde bulunan ve görüşmelere başladığını açıkladığı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, İstanbul'a geldi.

Fenerbahçe Kulübünün bir süredir transfer gündeminde bulunan ve görüşmelere başladığını açıkladığı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'na gelen 28 yaşındaki Van der Wiel'i, Fenerbahçe Futbol Takımı İdari Menajeri Hasan Çetinkaya karşıladı.

Hollandalı futbolcu, havalimanında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, İstanbul'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, "Görüşmeye başladığımız ilk günden itibaren Fenerbahçe taraftarının muazzam ilgisiyle karşılaştım. Şu an çok iyi hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Taraftarlarla hatıra fotoğrafı da çektiren Van der Wiel, kendisi için ayrılan özel araçla havalimanından ayrıldı.

Sözleşme imzalanacak

Gregory van der Wiel ile sözleşme imzalayacak.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Hollandalı futbolcu ile sözleşmenin imzalanacağı tören Ülker Stadı'nda saat 14.00'te başlayacak.

"Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum"

Fenerbahçe'nin sözleşme imzalayacağı Hollandalı futbolcu Gregory van der Wiel, sarı-lacivertli takımda oynamak için sabırsızlandığını söyledi.

Van der Wiel, FBTV'ye yaptığı açıklamada, İstanbul ve Fenerbahçe'yle ilgili çok iyi izlenimler edindiğini belirterek, "Buraya çok güzel duygularla geldim. Görüşmeye başladığım günlerden bugüne kadar Fenerbahçe taraftarının hakikaten çok muazzam sevgisiyle karşılaştım. Beni çok etkiledi. Fenerbahçe'de oynamak için sabırsızlanıyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.