'Yeniden Genç Parti' kuruldu

'Yeniden Genç Parti' kuruldu
5. parti hangi partinin içinden çıkacağı tartışmalarının sürdüğü bu dönemde Cem Uzan'ın liderliğini yaptığı kapatılan Genç Parti'nin ardından Yeniden Genç Parti (YGP) adı altında siyasi parti kuruldu.

Hangi partinin içinden çıkacağı tartışılan 5. parti tartışmalarının yaşandığı bu süreçte Cem Uzan'ın liderliğini yaptığı kapatılan Genç Parti'nin ardından Yeniden Genç Parti (YGP) adı altında  Genel Başkanı Erkin Çözeli tarafından kuruldu.

"BİZİM DOĞAL LİDERİMİZ UZAN'DIR"

17 Haziran'da kurucu üyelerle yapılan ilk toplantıdan sonra partinin merkez organları oluşturularak amblemi de belirlendikten sonra İçişleri Bakanlığı'na başvuru yapıldı. Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yaşayan Yeniden Genç Parti Genel Başkanı Erkin Çözeli, "Bizim doğal liderimiz Cem Uzan'dır. Sayın Uzan'ın yeniden adil şekilde yargılanması için biz bu yola baş koyduk. Din, dil, ırk ayrımı gözetmeden ezilen halkı iktidara taşıyacağız. Amacımız, yapılacak olan ilk genel seçimlerde, seçime damga vurmak ve halkı iktidara taşımak. Türkiye'nin şu anda en büyük sorunu yönetilememe sorunudur. Bizim için Mecliste bulunan siyasi partilerin isimleri değişik olsa da tamamı aynıdır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.