Trabzonspor'da imzalar haftaya atılıyor

Trabzonspor'da imzalar haftaya atılıyor
Trabzonsporlu yönetici Ali Rıza Egemen, takıma 6-7 takviye yapmayı planladıklarını ifade ederken, "Ama transfer zor iştir. Bayram sonrasındaki hafta 2-3 oyuncu daha gidebilir... 2-3 oyuncu da imza atacak" diye açıklamada bulundu.

Trabzonspor Yöneticisi Ali Rıza Egemen, transfer çalışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Anlaştıkları isimler olduğunu vurgulayan Egemen, şunları söyledi: "Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen oyuncularımıza teklifler var. Tabii bir oyuncuyu göndermek ve almak için çoklu aşamalar mevcut. Siz gelen teklifi değerlendireceksiniz, alacak olan takım kendi değerlendirmelerini yapacak ve oyuncu da söz konusu kulübe gitmek isteyecek. Bu aşamaların hepsinin bir araya gelmesi gerekiyor. Bayram sonrasındaki haftada 2-3 oyuncu daha gidecek. 2-3 oyuncu da alacağız.

"TRABZONSPOR ÇOK İYİ BİR YOLDA"

Başkanımız da transfer görüşmeleri için İtalya'ya gitti ve oradan da Fransa'ya geçecek. Dış transferde yönetim kurulumuzun belirlediği rakama göre; 6-7 takviye yapmayı planlıyoruz. Daha önce Ibanez'i açıklamıştık. Transferde anlaştığımız isimler var. Bazı transferlerimizin isimlerinin basında yer alması nedeniyle fiyatlar yukarı çıktı ve olumsuz sonuçlandı. Ama alternatifli bir listemiz var ve çalışmalarımız da devam ediyor. Trabzonspor çok iyi bir yolda."

(Akşam)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.