Gökhan Töre'nin transferi çıkmaza girdi!

Gökhan Töre'nin transferi çıkmaza girdi!
Gökhan Töre'nin West Ham United'a transferi tehlikeye girdi.

Gökhan Töre, taleplerinin karşılanmaması durumunda West Ham'a transfer olmayacak.

Siyah-beyazlıların Gökhan Töre için West Ham United ile anlaşmaya varmasına rağmen, geçmiş dönemlere ait alacaklarını isteyen milli futbolcu, sözleşmeye imza atmadı. 

Bir hafta önce iki kulüp Gökhan'ın 1 yıllığına kiralanması konusunda anlaşmaya varmıştı. Bu gelişme üzerine Londra'ya giden 24 yaşındaki oyuncu, West Ham United için sağlık kontrolünden geçti. 

Görüşmelerin başlandığı borsaya bildirilirken, kontrollerin ardından sözleşmeyi imzalaması beklenen Gökhan Töre, siyah beyazlı yönetimden geçmiş döneme ait alacaklarının ödenmesini istedi. Talebinin karşılanmaması durumunda mukaveleyi imzalamayacağını söyleyen milli futbolcu, yönetimden haber beklemeye başladı.

Yaşananların ardından Gökhan'ın menajerini acil olarak İstanbul'a çağıran Beşiktaş yönetemi, kısa süre içinde ödeme yapmayı planlamadıklarını iletti. Yapılan uzun görüşmede net bir sonuç çıkmazken, 24 yaşındaki oyuncu, alacaklarının ödenmemesi halinde West Ham United'a imza atmayacağını yineledi.

İki taraf arasında iletişim kopma noktasına gelirken, uzlaşma sağlanamamsı durumda Gökhan'ın West Ham United'a transferi gerçekleşmeyecek.

(Ntvspor)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.