Mario Gomez, Beşiktaş'ta kalacak mı?

Mario Gomez, Beşiktaş'ta kalacak mı?
Beşiktaş, Mario Gomez konusunda anlaşmaya çok yakın. Alman futbolcunun bonservisini elinde bulunduran Fiorentina ile 4 milyon Euro'ya imzalar atılabilir.

Bonservisi İtalyan kulübü Fiorentina'da bulunan Mario Gomez, Beşiktaş'ta kalmaya çok yakın. 

NTV Spor'un haberine göre; Mario Gomez'in Beşiktaş'la yeniden anlaşmaya çok yakın. Muhabir Övünç Özdem: "Beşiktaş, Fiorentina ile temaslarını hızlandırdı. Fiorentina bonservis bedeli olarak 5 milyon euro talep ediyor. Beşiktaş 4 milyon euroya kadar teklifi yükseltti. 4 milyon euro seviyesinde anlaşma yapılabilir. Süper Kupa maçının ardından Fiorentina ile hazırlık maçı yapılabilir. Gomez'in Beşiktaş'la ilgili olumsuz bir açıklaması da yok. Fiorentina ile anlaştıktan sonra Mario Gomez'le görüşülecek. Bonservisi ile alınacak. 3 yıllık bir anlaşma konuşuluyor. Çarşamba gününe kadar netleşir. Yüzde 85 takımda kalıyor. Mario Gomez'in kararını bekliyor Beşiktaş. Alman oyuncuya başka takımlardan gelen teklif de yok" ifadelerini kullandı.

Atiba ve Sosa'da son duurm!
 
Atiba ve Sosa'nın gitmek istediğini yineleyen Özdem, "Atiba'ya West Ham'dan teklif var. 3.5 milyon euroyu Beşiktaş kabul etmedi. Sosa terör saldırısının ardından gitmek istediğini iletti. 3 gündür idmana çıkmıyor. Milan'dan çok ciddi teklif var. Milan 5 milyon euroya kadar teklifi yükseltti. Ancak Beşiktaş 8 milyon eurodan aşağı Sosa'yı vermek istemiyor. Sosa'nın kafasında soru işaretleri var" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.