Manisa'da FETÖ'ye bir darbe daha!

Manisa'da FETÖ'ye bir darbe daha!
Paralel yapıya yönelik operasyonların aralıksız devam ettiği şu günlerde FETÖ'ye bir darbe daha vuruldu. Manisa merkezli 9 ilde soruşturmalar devam ediyor.

Paralel yapıya yönelik operasyonların aralıksız devam ettiği şu günlerde FETÖ'ye bir darbe daha vuruldu. Manisa merkezli 9 ilde soruşturmalar devam ediyor."Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY)" yönelik operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir süre önce ManisaCumhuriyet Başsavcılığının başlattığıFETÖ/PDY'ye yönelik soruşturma kapsamında Manisa merkezli Aydın, Erzurum, Ankara, Balıkesir, Denizli, Malatya, Van ve Amasya'da operasyon düzenlendi.

Polis ve öğretmenlerin de aralarında olduğu 18 şüpheli, "terör örgütüne üye olmak" ve "terör örgütüne finans sağlamak" gibi suçlardan adreslerinde gözaltına alındı.

Zanlılar, Manisa Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesine götürüldü.

FETÖ/PDY'ye yönelik 17 Mayıs'ta Manisa merkezli 5 ilde gerçekleştirilen operasyonda örgütün "emniyetten sorumlu imamları" ile bu kişilerle bağlantılı oldukları iddiasıyla aralarında polis ve öğretmenlerin de bulunduğu 20 şüpheli gözaltına alınmıştı.

Zanlılardan 15'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanmış, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.