Bursa'da fayans ustası intihar etti

Bursa'da fayans ustası intihar etti
Bursa Yıldırım mahallesi Gökdere caddesinde bir apartmanın 4. Katında oturan ve 3 ay önce evlenen ve boşanma aşamasına gelen 26 yaşındaki fayans ustası Ö.D.evinde doğalgaz borusuna kendini asmış vaziyette bulundu.

Ö.D'nin kaldığı daireye gelen ekipler kapıyı açarak daireye girdiklerinde Ö.D.'nin doğalgaz borusuna asılı olarak cansız bedeni ile karşılaştı. Yapılan ilk incelemede çürüyen cesedin bir hafta öncesinden doğalgaz borusunda asılı olduğu tahmin ediliyor.

3 AY ÖNCE EVLENMİŞTİ

3 ay önce evlenen ve eşiyle boşanma davası sürecinde bulunan gençten 1 haftadır haber alınamıyordu. Komşularının anlattığına göre, ilk başta apartman önüne çevre düzenlemesi için 1 hafta önce dökülen topraktan koku geldiğini zanneden apartman sakinleri, koku günden güne dayanılmaz bir hal alınca polisten yardım istedi. Gece yapılan incelemede şahsın cesedi bulundu.

Cumhuriyet Savcısı, olay yerinde inceleme yaparken, polis tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Fayans ustasının cansız bedeni ise otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.