Nani'nin serbest kalma ücreti açıklandı!

Nani'nin serbest kalma ücreti açıklandı!
Valencia, Fenerbahçe'den 8.5 milyon Euro'yu ödeyerek transfer ettiği Luis Nani'nin sözleşmesindeki serbest kalma ücretini 14.5 milyon Euro olarak belirledi.

Valencia, Nani’yi Fenerbahçe’den 8.5 milyon Euro’ya transfer etmişti. İspanyol ekibi, Portekizli yıldızın sözleşmesinde bulunan özel madde sayesinde bu rakama işi bitirmişti.

İspanya’daki kurallar gereği Valencia da 29 yaşındaki futbolcunun sözleşmesine ‘satın alma maddesi’ koymak zorundaydı. Yarasalar bu rakamı 14.5 milyon Euro olarak

belirledi. Nani de bu rakamı kabul etti. Yıldız futbolcuyu transfer etmek isteyen bir takım bu rakamı İspanya Futbol Federasyonu’na ödediği takdirde Nani’yi kadrosuna
katabilecek.

CR7’den Nani’ye jest

Cristiano Ronaldo, Euro 2016’da gol krallığı yarışını ikinci bitirince, Gümüş Ayakkabı Ödülü’nün sahibi olmuştu. CR7, büyük bir jest yaparak bu ödülü Luis Nani’ye hediye etti.

Ronaldo, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada takım arkadaşına yönelik, “Sen de 3 gol attın, kazanmamıza yardım ettin” ifadelerini kullandı. Nani de buna karşılık olarak Instagram hesabından Ronaldo’ya, “Hediye için teşekkürler” yazdı. Turnuvada Altın Ayakkabı Ödülü’nün sahibi, 6 kez gol sevinci yaşayan Fransız futbolcu Antoine Griezzman olmuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.