Altındağ Belediyesi'nden 3 mahalleye 3 cami

Altındağ Belediyesi'nden 3 mahalleye 3 cami
Altındağ Belediyesi vatandaşın ibadetini daha rahat yapabilmesi için Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine yaptırdığı cami inşaatları hız kesmeden devam ediyor.

Altındağ Belediyesi ilçede yaşayan vatandaşların ibadetlerini daha rahat ve iyi yapabilmeleri için şuana kadar 8 mahalle cami inşası gerçekleştirmesinin yanı sıra Gülpınar, Feridun Çelik ve Çamlık mahallelerine de 3 tane cami yaptırıyor.

8 MAHALLE CAMİİSİ TAMAMLANDI

Altındağ’da mahalle camilerini dönemini başlatan Başkan Veysel Tiryaki, Karapürçek, Alemdağ, Beşikkaya, Gültepe ve Altınköy Açık Hava Müzesi’ne toplamda 8 mahalle camisi kazandırdı. Gülpınar ve Feridun Çelik mahallelerindeki camilerin inşaatı yeni başlarken, Çamlık mahallesine yapılan caminin inşaatı bitmek üzere. Başkan Tiryaki, mahalle camileri için vatandaşın yoğun talepte bulunduğuna dikkat çekti.

baskanmsjkurban.jpg

YIL SONUNA KADAR BİTECEK

İhtiyaçlara yönelik yatırımlar gerçekleştirdiklerinin altını çizen Başkan Tiryaki, daha önce Altındağ’a 11 anaokulu kazandırdıklarını, bir lise inşaatının da bu yıl içinde biteceğini belirtti. Başkan Tiryaki, Çamlık Mahallesi’nde yapımı devam eden caminin 1 – 2 aya kadar tamamlanacağı müjdesini de verdi. Gülpınar ve Feridun Çelik mahallelerine yapılan camilerin ise bu yılın sonuna kadar biteceğini söyleyen Başkan Tiryaki, “Gülpınar Mahallesi’nde hızla yükselen caminin arazisi oldukça büyük. Bu yüzden bu caminin yanına bir de park inşa ediyoruz. Mahalle camileri anlayışından vazgeçmiyoruz. Bu camiler, ezan okunduğunda cemaatin rahatlıkla abdest alıp, erkenden namaza yetişebileceği ibadethaneler… Gösterişten uzak. Ve alt kısımları ticarethane olarak kullanılmayacak.”

3ycamii_1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.