Caner Erkin'in ilk maçında kavga!

Caner Erkin'in ilk maçında kavga!
Fenerbahçe'den Inter'e transfer olan Caner Erkin'in ilk maçında olay çıktı. Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'ya yenilen Inter'de taraftarlar futbolcuların üzerine yürüdü ve Mancini'ye hakret eildi. Olaylar polisin müdahalesiyle sona erdi.

Inter'de ilk maçına çıkan Caner Erkin tatsız bir olayla karşılaştı. Inter'in CSKA Sofya'ya 2-1 yenildiği maç sonrası taraftarlar sinirlerine hakim olamadı ve olaylar çıktı.

Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini, Fenerbahçe'den gelen yeni transfer Caner Erkin'e ilk 11'de forma şansı verdi ve kendisini izleme fırsatı buldu. Eski Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo da ilk 11'de Caner ile birlikte forma giydi.

"Erkeksen dışarı gel"

Geçtiğimiz sezonki performansıyla hayal kırıklığı yaratan Inter'in yeni sezona da hazır görünmemesi, taraftarlarını öfkelendirdi. Maçın ardından oyuncuların üzerine yürüyen bir taraftar, Interli futbolculara küfürler yağdırdı ve Arjantinli kaleci Juan Pablo Carrizo'ya "Sizi izlemek için buralara gelip yüzlerce euro para harcadık, erkeksen dışarı gel" diyerek tepki gösterdi.

"Defol git Mancini"

Yaşanan gerginliğin ardından olay yerine polis ekipleri geldi. Öfkeli taraftarı Inter'in kamp yaptığı alandan uzaklaştırdı. İlk hazırlık maçında berabere kalan, ikincisini ise kaybeden Milano ekibinde teknik direktöre de tepkiler vardı. Bazı taraftarlar maç sonrasında, "Yeter artık Mancini, seni burada istemiyoruz, defol git Inter'den" şeklinde tepki gösterdiler.

"Caner'i alıştırmaya çalışıyorum"

Teknik Direktör Roberto Mancini, 30. dakikada oyundan aldığı Caner Erkin ile ilgili değerlendirmesinde ise oyuncunun henüz hazır olmadığını, kendisini alıştırmaya çalıştığını söyledi.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.