Quaresma kararını verdi!

Quaresma kararını verdi!
Beşiktaş'ın yıldız ismi Ricardo Quaresma'ya, Porto'ya geri dönme ihtimali olup olmadığını sordular.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma, ülkesinde Vila Nova de Gaia'ya bağlı Mafamude beldesinde çocuklar için yapılan bir organizasyona katıldı.
 
Porto'ya geri dönüp dönmeyeceği sorulan yıldız isim, "Porto benim için her zaman özel bir kulüp olmuştur. Benim özel sevgimin olduğu bir takım. Yarın ne olacak bilemem, ancak şundan eminim ki, Beşiktaş ile bir sözleşmem var ve kısa süre içinde Türkiye'ye döneceğim" diye konuştu.
 
"TELLES PORTO'NUN NASIL OLDUĞUNU BİLİYOR"
 
Porto'nun Galatasaray'dan kadrosuna kattığı Alex Telles için de görüşleri sorulan tecrübeli oyuncu, "Porto'nun nasıl bir kulüp olduğunu biliyor ve kulübü en iyi şekilde temsil etmeye çalışacaktır" cevabını verdi.
 
"EVİME DÖNMEK BÜYÜK BİR GURUR"
 
Organizasyonda çok mutlu olduğunu belirten Beşiktaşlı futbolcu, "Evime dönmek büyük bir gurur. Burası benim şehrim, sevdiğim kulüp burada, tüm destek için teşekkür ederim. Kupayı kazandığımız için mutluyum, sizin için mutluyum. Herkese teşekkürler" dedi.
 
"QUARESMA ŞU ANDA TATİLDE OLABİLİRDİ"
 
Portekiz ile kazandıkları EURO 2016 için de konuşan Quaresma, "Her zaman inandık. Öyle olmasa, evimizde olurduk. Hepimiz aynı teknedeydik ve yeterli su vardı" ifadelerini kullandı.
 
Gaia Belediye Başkanı Eduardo Vítor Rodrigues ise, Quaresma'ya teşekkür ederken, "Ricardo tatilde olabilirdi, ancak buraya gelmeyi seçti. O bizim için, hepimiz için bir örnek, harika bir insan. Vila Nova de Gaia'da bir evi var ve bir an önce buraya dönmesini de bekliyoruz" mesajını paylaştı.
 
(Sporx)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.