Kapatın şu hainleri: FETÖ medyasına operasyon

Kapatın şu hainleri: FETÖ medyasına operasyon
Kahpece darbe girişiminde bulunarak ülkeyi kan gölüne çeviren FETÖ’nün medya ayağına da operasyon geliyor. FETÖ’ye bağlı internet siteleri ve gazeteler kapatılacak.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK'daki uzantısının darbe girişimi püskürtülmeye çalışılırken, FETÖ'nün medya ayağı seçilmiş iktidara yönelik kumpaslara, yalanlara ve iftiralara devam ediyor. Şimdi Türkiye bu soruya cevap arıyor: Bu ihanet şebekesinin medya uzantısına daha ne kadar göz yumulacak?

Kahpece darbe girişiminde bulunarak ülkeyi kan gölüne çeviren FETÖ’nün medya ayağına da operasyon düzenlenmesi bekleniyor.. FETÖ’ye bağlı internet siteleri ve gazetelerin kapatılması bekleniyor.

Hükümet çevrelerinden çok özel bilgiler aktaran, AK Parti’ye yakın sosyal medya fenomeni Başkentçi FETÖ medyasına dair flaş bilgiler paylaştı. FETÖ’ye bağlı internet sitelerinin ve gazetelerin kapatılacağı bilgisini veren Başkentçi, “FETÖ medyasına operasyon geliyor” diye yazdı.

Başkentçi’nin paylaştığı twitler şöyle: 

meydangazetesi, insanhaber, samanyoluhaber, abcgazetesi, ideallhaber, sosyalmanset, medyayazar, gazetemanifesto Türkiye'den erişime kapatılacak.

Aktifhaber,postmedya,pressturk,noktadergisi,haberdar,bazhaber,rotahaber sitelerinin Türkiye'den erişimi engellenecek.

FETÖ medyasına operasyon geliyor.

FETÖ medyasına bağlı Meydan, Millet, YeniHayat, YarınaBakış, Özgür Düşünce gazeteleri kapatılacak.

 

Habervaktim.com 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum