FETÖ tetikçileri kıvırmaya başladı!

FETÖ tetikçileri kıvırmaya başladı!
Türkiye’yi kana bulayan kalleş ihanet çetesi FETÖ’nün tetikçileri kıvırmaya başladı.

Düne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve hükümete hakaretler yağdıran Paralel Yapı lejyonerleri, kanlı darbe girişimini Türk Milleti’nin püskürtmesi üzerine birlikte yaşamaktan ve hoşgörüden dem vurmaya başladı.

Türkiye’yi kana bulayan kalleş ihanet çetesi FETÖ’nün tetikçileri kıvırmaya başladı. Düne kadar Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve hükümete hakaretler yağdıran Paralel Yapı lejyonerlerinin, kanlı darbe girişimini Türk Milleti’nin püskürtmesi üzerine birlikte yaşamaktan ve hoşgörüden dem vurması dikkat çekiyor.

Bukalemun gibi kılıktan kılığa giren, takiyyeyi hayat prensibi haline getiren FETÖ’cüler sosyal medyadaki eski mesajlarını silmesi gözlerden kaçmadı. Mesajlarını silmekle yetinmeyen FETÖ’cüler darbe karşıtı gibi gözüküp birlikte yaşamak, barış ve hoşgörüden söz ederek yumuşak geçişi tercih etmeye başladı.

CIA gölgesinde, ABD’nin kucağında ETÖ adı altında, Milli Ordu’ya kumpas kuran FETÖ mensuplarına müsamaha gösterilmemesi gerektiği kaydediliyor.

Sosyal medyada “Acırsan acınacak hale düşersin” paylaşımında bulunan darbe karşıtı kesimler arşivlerin unutulmamasını istiyor. Zira çıkarları uğruna bütün mefhumları, her türlü kutsalı, aileyi, çocukları dahi istismar eden FETÖ mensuplarına inanılmaması gerektiği belirtiliyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum