Genelkurmay'dan böyle çıkarıldılar!

Genelkurmay'dan böyle çıkarıldılar!
Genelkurmay Başkanlığı'nda 200’e yakın silahsız erin teslim edilmesinin ardından görev yapan rütbeli askerler polise teslim edildi.

Rütbeli askerlerin otobüse bindirilmesi sırasında bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nde bir grubun darbegirişiminin önlenmesinin ardından dün akşamGenelkurmay Başkanlığı binasına giren darbeci askerler, güvenlik güçlerince etkisiz hale getirlirken, bugün öğlen saatlerinde belden üzeri çıplak vaziyette dışarı çıkarılıp, belediye otobüslerine bildirilirken vatandaşların büyük tepkisiyle karşılaştılar.

Belden üzeri çıplak vaziyette Genelkurmay Başkanılğı binasından çıkarılan vatandaşlar, belediye otobüsüne bindirilirken, vatandaşlar taş ve yumruklarla saldırmaya kalkıştılar. Bu sırada polisin, yatıştırmaya çalıştıkları vatandaşlarla arasında gerginlik yaşandı. Bu sırada bir vatandaş, "Bize niye tepki gösterip, müdahale ediyorsunuz. Akşam iki kardeşimizi vurdular. Biz sizin yanınızdayız' dedi. Bir başka vatandaş ise tepki gösterdiği polise, "Biz varsak siz varsınız. Biz bu darbeye karşı olduğumuz için buradayız" dedi. Polis, vatandaşların tepkisini büyümeden yatıştırırken, 4 ayrı belediye otobüsüne bindirilen üzeri çıplak askerler, alandan uzaklaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.