TBMM'de olağanüstü oturum - CANLI

TBMM'de olağanüstü oturum - CANLI
Meclis Genel Kurulu darbe girişimi üzerine olağanüstü toplandı.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman başkanlığında yaptığı toplantıda şehitler içine saygı duruşunda bulunuldu, ardından İstiklal Marşı okundu. Kahraman, daha sonra İstiklal Marşı'nın diğer 8 kıtasını okudu. 

İşte TBMM Başkanı Kahraman'ın açıklamaları:

Bütün millet olarak tek vücuduz. Milletimizi temsil eden bütün bu hazurana teşekkürlerimizi sunuyoruz.Yargıtay Başkanı ve yargı mensupları, yabancı misyon şefleri burada ve biz milletvekilleri olarak, hiçbir parti farkı gözetmeksizin yekvücut olarak buradayız. Danıştay üyelerimiz teşrif etmişler. Herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

CEZASINI ÇEKECEKLER

Dün akşamdan beri çok gergin, çok acı verici, çok ibretli saatler yaşamış bulunuyoruz. Şu an hepimizi duygulandıran bir tablo var. Tabi ki de milletimize bu acıyı yaşatanlar cezasını çekecekler. 

TÜRKİYE'NİN GÜÇLENMESİ RAHATSIZ ETTİ

Türkiye'nin uluslararası arena da gösterdiği duruş, ülkemizin kalkınmasını ve güçlenmesini istemeyen bir takım güçleri rahatsız etti. Ne yazık ki dün akşam bir darbe girişimi ile karşı karşıya kaldık. Ancak partilerimiz, devlet kurumlarımız, TSK'nın büyük bir çoğunluğu ve milletimizin vatan hainlerinin bu girişimine onurla direnmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.