İkiz polisler şehit düştü

İkiz polisler şehit düştü
İkiz polis kardeşler Ahmet ve Mehmet Oruç, eğitim için gittikleri Ankara’da darbeci askerlerle girdikleri çatışmada şehit düştü.

Henüz yeni polis memuru olan tek yumurta ikizi Ahmet ve Mehmet Oruç (25), 7 ay önce eğitim almak üzere Ankara’nın Gölbaşı ilçesine gitti.

DARBECİLERLE ÇATIŞIP ŞEHİT OLDULAR

Dün meydana gelen darbe girişimi nedeniyle genç ikizler, darbeci askerlerle çatışmaya girdi. Çatışmada iki kardeş de şehit oldu.

İkizlerin şehit haberi, Adana’nın Çukurova ilçesindeki baba evine polis tarafından verildi. İki çocuğunu da kaybeden baba Hacı Ali Oruç ile Hava Kuvvetleri’nde görevli Uzman Çavuş Mustafa Oruç ve anne Senem Oruç acı haberle adeta yıkıldı.

EŞİ 7 AYLIK HAMİLEYDİ

Şehit polislerin silah arkadaşlarına sarılan bir yakını, uzun süre ağıt yaktı. Şehitlerin babası Hacı Ali Oruç, "Baboşlarım nerede? Evlatlarımı getirin" şeklinde gözyaşı döktü. Şehitlerden Ahmet Oruç’un eşi Emine Oruç’un 7 aylık hamile olduğu, Mehmet Oruç’un ise eşi Kübra Oruç ile yeni evlendiği öğrenildi. Şehitlerin cenazesinin yarın yapılacak törenin ardından şehitliğe defnedilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.