Demokrasi şehitlerine son görev!

Demokrasi şehitlerine son görev!
Darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için Fatih Camii'nde ve Ankara Gölbaşı'nda şehitler için cenaze töreni düzenlendi.

Darbe girişimi sırasında açılan ateş sonucu hayatını kaybedenler, İstanbul'da Fatih Camii'nde son yolculuğuna uğurlanıyor.

15 Temmuz şehitlerine Fatih Cami'inde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı cenaze töreniyle veda ediliyor.

15 Temmuz gecesi düzenlenen darbe girişimi sırasında hayatını kaybedenler için İstanbul Fatih Camii'nde cenaze töreni düzenleniyor.

Fatih Camii'ndeki 5 cenaze arasında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın ağabeyi Prof. Dr. İlhan Varank da bulunuyor.

Cenaze töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, bakanlar ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yer alıyor. Eski bakanlar Taner Yıldız, Beşir Atalay da törende saf tutuyorlar. 

Varank, darbe girişimini protesto ettiği sırada Fatih'te öldürülmüştü. İlhan Varank için görev yaptığı Yıldız Teknik Üniversitesi'nde de bir tören düzenlendi. 

GÖLBAŞI'NDA CENAZE TÖRENİ

Ankara'da Türksat A.Ş.'ye yapılmaya çalışılan darbe girişimi sırasında şehit olan Ahmet Özsoy için Ankara Gölbaşı'nda cenaze töreni düzenlendi.

Darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara'nın Gölbaşı ilçesindeki Türksat Kampüsü'nde görevli personel Ahmet Özsoy son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Başbakan Binali Yıldırım, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş da katıldı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.