Monaco'ya karşı Fenerbahçe harekete geçti!

Monaco'ya karşı Fenerbahçe harekete geçti!
Darbe girişimlerini öne sürerek İstanbul'a gelmek istemeyen Monaco'ya karşı Fenerbahçe'den karşı hamle geliyor. UEFA ile temasa geçecek olan Fenerbahçe, Fransa'da yaşanan terör olaylarını emsal gösterecek.

Fransa'da yaşanan terör olaylarına rağmen Türkiye'de vatandaşların birlik ve beraberliği ile müsade edilmeyen darbe girişimini bahane eden ve İstanbul'a gelmek istemediği öğrenilen Monaco'ya karşı Fenerbahçe harekete geçiyor.

 

Sarı-lacivertli kulübe şu an için konuyla ilgili olarak ulaşmış resmi bir yazı bulunmuyor. Ancak Fransız ekibinden herhangi bir başvuru gelmesi durumunda benzer şekilde karşılık verilecek, Nice’de geçen hafta yaşanan kamyonlu terör saldırısı gerekçe gösterilecek. Monaco’nun, saldırı olan bölgeye yakınlığının altı çizilecek.

Fenerbahçe Kulübü ilk olarak bugün UEFA ile temasa geçerek, Monaco’nun ilk maçla ilgili talepte bulunup bulunmadığını sorgulayacak. Fransız ekibinin İstanbul’da müsabaka oynamama konusunda resmi bir talebi olmazsa sarı-lacivertli yönetim de ikinci karşılaşma için bir istekte bulunmayacak.

Bu arada Fenerbahçe’deki birçok yabancı futbolcu, yaşanan darbe girişiminden etkilendi. Büyük şaşkınlık yaşayan futbolculara bu girişimin püskürtülmesinin ardından detaylı bilgi verildi ve o sakin olmaları istendi. Rahat bir nefes alan oyuncuların yapılan bilgilendirmenin ardından normal hayatlarına döndükleri aktarıldı.

(Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.