Ankara'da hareketlilik iddiası!

Ankara'da hareketlilik iddiası!
Melih Gökçek Ankara Etimesgut'ta hareketlenme olduğu iddiasıyla herkesi sokağa çağırdı. İstanbul Habibler'de de halk kışlanın önünü kapattı.

Sosyal paylaşım sitelerinde "bir grup askerin tekrar kalkışma gerçekleştireceği" iddiasının yayılması üzerine bir grup vatandaş AnkaraZırhlı Birlikler Okulu ve Eğitim Tümen Komutanlığına geldi. İstanbul Habibler'de bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası önünde hareketlilik yaşandı. Kamyonlarla kışla önünü kapatan kalabalık slogan atarak bekledi.

GÖKÇEK: GÖREV BAŞINA

Ankara Bütükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Ankara Etimesgut'ta hareketlenme olduğu iddiasıyla herkesi sokağa çağırdı. Gökçek "ŞİMDİ, HEMEN HERKES KIZILAYDA TOPLANSIN...ANKARA DA ETİMESUTTA HAREKETLENME VAR... DEMOKRASİ KAHRAMANLARI GÖREV BAŞINA..." yazdı.

KAMYONLAR GELDİ

Aralarında kadınların da bulunduğu kalabalığın toplandığı sırada Ankara Büyükşehir Belediyesine ait kamyonlar da kışlanın önüne geldi. Kışlanın tüm giriş kapılarını kapatacak şekilde park edilmesinin ardından sürücüler araçlardan ayrıldı.

İSTANBUL'DA DA HAREKETLİ DAKİKALAR

Benzer bir durum da İstanbul'da Habibler'de yaşandı. Habipler'de bulunan Şehit Piyade Uzman Çavuş Ahmet Öztürk Kışlası önüne gelen vatandaşlar kamyonla kışla önünü kapattı. Polis, güvenlik önlemi alırken, bir grup vatandaşın protesto gösterisi yaptığı görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.