Harp Okulu öğrencilerine korkunç emir!

Harp Okulu öğrencilerine korkunç emir!
Darbe girişimi sırasında İstanbul Hava Harp Okulu 4. Filo Komutanı Ferhat Güner’in öğrencileri darbenin bir üyesi haline getirdiği ve reddedeni vurmakla tehdit ettiği öğrenildi.

Darbe girişimi akşamı Hava Harp Okulu'nda 2 otobüs, öğrencilerle dolduruldu. Başlarında Binbaşı Ferhat Güner vardı. Darbe planında görev alacaklardı. Halkın tepkisi üzerine darbedeki görev yerleri olarak gösterilen Sabiha Gökçen Havalimanı'na varamadan gözaltına alınan öğrenciler ifadelerinde korkunç bir bilgi verdi.

"TAYYİP ERDOĞAN İSE KELEPÇE TAKILARAK ALINDI"

İddiaya göre öğrencilere komuta eden Binbaşı Güner, "AKP terör örgütü hükümetten uzaklaştırıldı. Terörist başı Tayyip Erdoğan ise kelepçe takılarak alındı. Halktan direniş olursa vurun. İsteyen otobüsten inebilir, inen olursa bilsin ki kurşunu en yakınından yer" dedi.

DARBENİN SON TOPLANTISI HAVA HARP OKULU'NDA...

Sabiha Gökçen Havalimanı'na varamadan İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gözaltına alınan iki otobüs dolusu öğrenci ifadelerinde Ferhat Güner'in kendilerini tehdit edip zorla darbe planın parçası yapmak istediğini belirtti. H.U, M.S. ve M.T. isimli öğrenciler olayı detayıyla anlattı. Binbaşı Güner tutuklanarak cezaevine atıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.