Bakan Bozdağ'dan flaş 'idam' açıklaması

Bakan Bozdağ'dan flaş 'idam' açıklaması
FETÖ lideri Fethullah Gülen'in iadesi ve idam cezası ile ilgili açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ idam ile ilgili olarak, "Milletin bu talebini görmekten gelemeyiz."dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ "Adalet Bakanlığı dosyaları tamamlandı. Bugün itibariyle iade talepleriyle ilgili 4 ayrı dosyadan iadesi ABD'den istenmiştir. Elektronik ortamda da yetkili makamlara iletildi. Biz ABD'den bu dosyalarla ilgili değerlendirmeleri yaptıktan sonra Gülen'in iade edilmesini bekliyoruz" dedi.

İDAM CEZASI

Basın mensuplarının idam cezası gelecek mi sorusuna ise "Halkımızın idam cezası konusunda talepleri var. Sokaklarda, şehit cenazelerinde dile getirdiler. Dün sayın Cumhurbaşkanımız da böyle bir talep gelirse onaylarım dedi. Kendisinin de olumlu baktığını görebiliyoruz. Bu konuda da değerlendirmeler yapılacaktır. AK Parti hükümetleri milletin mesajlarına hep cevap vermiştir. Milletin bu talebini görmekten gelemeyiz." şeklinde cevap verdi.

RUS PİLOTLARI TUTUKLANDI MI

Bakan Bozdağ, Rus uçaklarını düşüren pilotların tutuklandığı  haberlerinin henüz teyid edilmediğini belirterek "Gözaltına alınan pilotlar arasında var mıdır, yok mudur bunlar sorgularda ortaya çıkacaktır dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum