Topbaş: İBB'den 300 kişinin görevine son verildi

Topbaş: İBB'den 300 kişinin görevine son verildi
Vatandaşlara hitap eden Topbaş, 'faşizm kelimesi az, bunun adı Fetoşizm' diyerek İBB'den 300 kişinin atıldığını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İBB'de 300 civarında kişinin işte atıldığını, başka isimler konusunda da tespit çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Saraçhane'deki belediye binası önünde vatandaşlara hitap eden Topbaş, milli iradeye kastedenlere karşı çok önemli bir duruş sergilendiğini belirterek, "Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Destan yazdınız. İştahlarını kursaklarında bıraktınız. Bunu tahmin edemediler, bunu hesap edemediler. Çünkü her şeyin üstünde Allah’ın hesabı var" dedi.

Topbaş şöyle konuştu:

FAŞİZM KELİMESİ AZ GELİR, BUNA FETÖŞİZM DENİR

Burada, belediyemizin önünde 17 kardeşimiz şehit oldu.  Kendi milletine silah doğrultanlar FETÖ’nün teröristleridir.  FETÖ’nün teröristleri bunlar. Faşizm kelimesi bunu anlatmaya yetmiyor, buna FETÖŞİZM denir.  Yeni bir ahlaksızlık türü bu… Millete kan ağlatmak istediler.

Sn. Cumhurbaşkanımızın iradesi, samimiyeti ve dik duruşu her şeyi değiştirdi. “Siz tanklarınızla gelin, biz milletimizle geliyoruz” dedi. Ve sizler canlarınızı verdiniz, barikat oldunuz ve geleceğimizi kurtardınız. Bu hainler Dünya’da yatacak yer bulamayacaklar. Kaçacak delik arayacaklar.

İBB'DE 300 CİVARINDA KİŞİ İŞTEN ATILDI

Bu parazitler yok edilmek üzere tespit ediliyor. Belediyemizden 300 civarında tespit ettik ve işten attık. Tespitlerimize devam ediyoruz. Asla affetmeyeceğiz. Milletimiz idamdan söz ediyor. Sayın Cumhurbaşkanımız bu konuyla ilgili kanaatini ve kararını söyledi. Meclis bununla ilgili çalışmasını yapılır.

TÜM DÜNYA "NE DURUŞTU O" DİYECEK

Biz Çanakkale’de destan yazdık. Şimdi de insanlık tarihine yeni bir destan kaydediyoruz. Tüm dünya bundan sonra “Ne duruştu o” diyecek. Gerçekten peygamber ocağı olan, askerlik hayatında vatanına milletini hizmet etmiş gerçek Mehmetçiklerimize saygılarımızı arz ediyorum. Şehitlerimizi rahmetle anıyorum.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.