Fenerbahçe'den sessiz prova

Fenerbahçe'den sessiz prova
Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımıyla oynadığı özel maç, 0-0 sona erdi.

Fenerbahçe Futbol Takımı'nın, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Çek Cumhuriyeti'nin Sparta Prag takımıyla oynadığı özel maç, 0-0 sona erdi.

Sarı-lacivertli takım, Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'daki Generali Arena'da yapılan hazırlık maçına, Ertuğrul Taşkıran, Caner Koca, Kjaer, Neustadter, Van der Wiel, De Souza, Hasan Ali Kaldırım, Ozan Tufan, Salih Uçan, Chahechouhe, Fernandao ilk 11'i ile başladı.

İlk yarısında gol olmayan mücadelenin ikinci yarısında Fenerbahçe'de Caner Koca-Şener Özbayraklı, Chahechouhe-Stoch, Fernandao-Alper Potuk, Van der Wiel-Hakan Çinemre ve Salih Uçan-Ramazan Civelek değişiklikleri yapıldı. Karşılaşmanın ikinci yarısında da iki takım skoru değiştirecek golü bulamayınca maç golsüz tamamlandı.

Sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra ülkesinin Sparta Prag takımı ile sözleşme imzalayan Michal Kadlec, sarı-lacivertlilere karşı forma giydi.

Pereira'dan ceza alıştırması

Fenerbahçe'nin Portekizli teknik direktörü Vitor Pereira, müsabakayı tribünden izlemeyi tercih etti.

Geçen sezon Portekiz'in Braga takımıyla yapılan UEFA Avrupa Ligi son 16 turu maçından sonra UEFA Kontrol, Etik ve Disiplin Kurulundan 1 maç ceza alan Pereira, 27 Temmuz'da Monaco ile oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu maçında cezalı olacak. Pereira, bu cezasını da düşünerek, Sparta Prag maçında yedek kulübesinde yer almadı. Mücadeleyi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerle tribünden takip eden Portekizli teknik adam, telefonla yedek kulübesiyle iletişim kurdu.

Sparta Prag maçında takımın başında yardımcı antrenör Filipe Almeida yer aldı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.