Gülen'in kitaplarını yakarken yakalandılar!

Gülen'in kitaplarını yakarken yakalandılar!
FETÖ'ye ait bir kolejdeki öğretmen ve yöneticiler,in kolej bünyesinde bulunan Fethullah Gülen'e ait kitapları yakarak imha etmye çalışırken yakalandığı öğrenildi.

 

Muğla’da Fethullahçı Terör Örgütü'ne ait bir kolejin bacalarından ve bahçesinden çıkan dumanlar sonrası Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı’na yapılan ihbar sonrası bazı evrakların yakıldığı ortaya çıktı. 

Edinilen bilgiye göre Menteşe İlçe Akçaova mahallesinde Gülen cemaatine ait Piri Reis Koleji’nin baca ve bahçe bölümünden dumanlar yükselmeye başladı. Dumanları fark eden vatandaşlar Jandarmaya ihbarda bulundu.

ÖĞRETMENLER FETHULLAH GÜLEN'İN KİTAPLARINI DA YAKTILAR

Menteşe İlçe Jandarma Komutanlığı’na ait ekipler okula geldiklerinde 4 kişinin bazı evrakları yaktığını tespit etti. Okula Jandarma Olay Yeri İnceleme ekibi çağrıldı. Yakılan evraklar arasında muhasebe ve personele ait evraklar ile Fethullah Gülen’e ait kitaplar ele geçirildi.

İKİ ÖĞRETMEN, İKİSİ YÖNETİCİ ÇIKTI

Evrakları yakarken jandarma tarafından suçüstü yapılan H.Z., S.C, S.O. ve Ü.G. isimli dört kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden ikisinin öğretmen, ikisini de şirket personeli olduğu öğrenildi. Şüpheliler gözaltına alındıktan sonra Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildiler. Şüphelilerin sorgularının ardından adli makamlara çıkarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.