Şenol Güneş'in 2 isteği var!

Şenol Güneş'in 2 isteği var!
Geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş'ta Şenol Güneş'ten futbolcularına uyarılar.

YENİ sezon hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş, bugün Avusturya’ya kampa gidiyor. Kartal burada 4 hazırlık maçı yapacak. Teknik Direktör Şenol Güneş, transfer çalışmalarını yakından izlerken en azından Mario Gomez krizinin çözülüp bir de sol bek alınmasını bekliyor.
 
ANCAK deneyimli çalıştırıcı bir taraftan da hiç transfer yapılmayacakmış gibi idmanlara katılan mevcut kadrosunu gelecek sezona en iyi şekilde hazırlamak için yoğun mesai harcıyor. Deneyimli teknik adam, çalışmaların başladığı 8 Temmuz tarihinden beri oyuncularına sürekli olarak 2016-17 sezonunda kendilerini çok zorlu bir maratonun beklediğini ifade ediyor.
 
‘EN İYİSİ SİZ OLUN’
 
FUTBOLCULARIYLA zaman zaman hem bire bir hem de toplu olarak görüşmeler yapan Güneş, “Geçen sezon şampiyonluk yaşadık. Oynadığımız futbol sadece taraftarlarımızın değil, tüm futbol kamuoyunun beğenisini kazandı. Ancak şimdi önümüzde daha zorlu bir sezon var. Ligde yine hedefimiz şampiyonluk. Geçen sezon Avrupa Ligi’nde oynamıştık, bu defa Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edeceğiz, yani en üst seviyede. Avrupa Ligi’nden hak etmediğimiz şekilde elenmiştik fakat şimdi rakipler çok daha güçlü olacak. Onlarla baş edebilmek için kendimizi aşmak zorundayız. 

Her birinizin hedefi yaptığınız işin en iyisi olmak olmalı. Geçen sezon eksiklerimiz vardı. Bu sezon çok daha iyi olmalıyız. Geride kalan sezonda yaptığımız hataları bu defa yapmamalıyız. Sezona bu bilinçle hazırlanın” ifadelerini kullandı.

(Vatan)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.