Emenike için Çin'den baş döndürücü teklif!

Emenike için Çin'den baş döndürücü teklif!
Geçen hafta Çin kulübü Jiangsu ile masaya oturan Fenerbahçe yönetimi, Emenike’nin fiyatını belirledi. Başkan Aziz Yıldırım, teklifin 15 milyon Euro'ya çıkması halinde Çin kulüplerine "evet" diyecek...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de tartışmasız şu ana kadar en flaş isim Emmanuel Emenike oldu...

Özellikle Voluntari ile Panathinaikos maçlarında sergilediği futbol ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı yıldız için geçtiğimiz hafta Çin'den teklif gelmişti. Alınan bilgilere göre Jiangsu Suning kulübü, Fenerbahçe ile temasa geçmiş 10 milyon Euro teklif etmişti. Herkes Sarı-Lacivertli yönetimin tavrını merakla beklerken, Başkan Aziz Yıldırım'ın Emenike ile ilgili flaş bir karar aldığı ortaya çıktı. Yeni sezonda Nijeryalı futbolcudan büyük bir beklentisi olan Başkan Yıldırım, Çin'den gelen teklifi hemen reddetti. Ancak teklif 15 milyon Euro olursa Emenike'nin satışına onay verilecek. Fenerbahçe yönetimi de UEFA ile yaptığı FFP anlaşması gereği, bu parayla teknik direktör Vitor Pereira'nın istediği oyuncuları alabilecek.

GELECEK PARAYLA 3 İSİM DAHA ALINACAK

Nanı'nin Valencia satışı ve Martin Skrtel'in Liverpool'dan transferi sonrası Fenerbahçe yönetiminin elinde transfer için 2.5 milyon Euro'luk kaynak bulunuyor. Eğer Emenike'den 15 milyon Euro gelirse, 17.5 milyon Euro'luk müthiş bir transfer bütçesi oluşmuş olacak. Sarı-Lacivertliler bu parayla bir stoper, bir 10 numara ve bir forvet takviyesi yapabilecek. Çin kulübü Jiangsu Suning'in önümüzdeki günlerde birkez daha Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor. Teklifin hangi düzeyde olacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.