Şaban Dişli istifa edecek mi?

Şaban Dişli istifa edecek mi?
Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün darbe girişimini organize eden isimlerden olan Tümgeneral Mehmet Dişli’nin kardeşi olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin istifa edip etmeyeceği merak ediliyor.

Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün darbe girişimini organize eden isimlerden olan Tümgeneral Mehmet Dişli’nin kardeşi olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şaban Dişli’nin istifa edip etmeyeceği merak ediliyor. Star Yazarı Ersoy Dede, Dişli’nin istifa etmesi gerektiğini yazdı.

Ersoy Dede bugünkü makalesinde Şaban Dişlinin o koltukta oturmasının artık rahatsızlık verdiğini dile getirerek “sessizce istifa etmesi en doğru karar olacaktır” ifadesine yer verdi.  

Star yazarı Dede’nin “İstifa et Şaban Dişli” başlıklı yazısının ilgili kısmı şöyle:

Cuntanın başındaki generallerden biri Mehmet Dişli... Bu adamın, harekat planının başından itibaren içinde olduğu anlaşılıyor.. Bu kişinin kardeşi Ak Parti’nin Genel Başkan yardımcısı..

Şaban Dişli...

Bugün çıkmış diyor ki, “...soyadı ‘Dişli’ bile olsa darbeyi reddediyoruz.. liderimiz Dünya lideri Erdoğan’dır”.. Bu ifadeyi samimiyetle söylenmiş bir söz gibi kabul etsek bile, böylesi bir saldırının ardından bu kişinin bu koltukta oturması rahatsız edicidir.. Şaban Dişli’nin, kimse bir şey söylemeden sessizce istifa etmesi en doğru karar olacaktır..

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum