Hain yüzbaşının cenazesini ailesi almadı

Hain yüzbaşının cenazesini ailesi almadı
Darbecilerin karşısında duran Acıbadem Mahallesi Muhtarı Mete Sertbaş'ı vuran darbeci yüzbaşı Mehmet Karabekir'in cenazesini ailesi istemedi.

15 Temmuz darbe girişimi gecesi, AcıbademMahalle Muhtarı Mete Sertbaş, Türk Telekom binasını ele geçirmek isteyen cuntacı Yüzbaşı Mehmet Karabekir ve yanındaki askerlerin karşısına dikildi.

MUHTARI ŞEHİT ETMİŞTİ

Özel harekat polislerinin Türk Telekom binasının önüne geldiğini gören vatandaşlar, polise destek için caddenin her 2 tarafını da trafiğe kapattı. Tam bu sırada Muhtar Sertbaş, Fetö'cü Yüzbaşı tarafından vurularak şehit edildi. Yüzbaşının engellemesi nedeniyle hastaneye götürülemeyen Mete Sertbaş, kan kaybından yaşamını yitirdi.

ÖZEL HAREKAT ETKİSİZ HALE GETİRDİ

Bu olay üzerine cuntacı yüzbaşı ve askerleri, özel harekat polisleri tarafından etkisiz hale getirildi.

AİLESİ CENAZESİNİ İSTEMEDİ: ÜZGÜNÜZ

Darbeci Yüzbaşı Mehmet Karabekir'in kardeşi Murat Karabekir ailelerinden böyle biri çıktığı için büyük üzüntü içinde olduklarını söyledi. Mehmet Karabekir'in cenazesini dahi istemediklerini belirten Murat Karabekir ''Bu yapılan malûm saldırılara bizim de ailemizden katılan bir şerefsiz olmuştur. Bunu değiştirme şansımız ne yazık ki yok. Biz aile olarak bunu asla desteklemiyoruz. Sonuna kadar reddediyoruz. Varsa cenazesini de istemiyoruz. Bütün insanlar gibi biz de bu durumdan üzgünüz'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum