İbrahim Kızıl: 'FETÖ kulüp başkanlarına kumpas kuruyordu'

İbrahim Kızıl: 'FETÖ kulüp başkanlarına kumpas kuruyordu'
Gaziantepspor Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, FETÖ’nün hem kendisine, hem de birçok kulüp başkanına kumpas kurduğunu söyledi.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra başlayan demokrasi nöbeti devam ederken, Demokrasi Meydanı’nda, demokrasi nöbetine gelen Gaziantepspor yöneticileri ve futbolcular, vatandaşlara destek verdi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, burada yaptığı açıklamada, FETÖ’nün kendisine ve kendisi gibi birçok kişiye kumpas kurduğunu belirterek, “Ben yıllardır bu FETÖ’nü değişik alanlarda hep anlatıyordum. Çünkü bu şehirde, bunun en büyük acısını çeken birisiyim. Bizim gibi insanlara nasıl kumpas kurduklarını, tıpkı o gece savaş uçaklarını kendi halkına kullandığı gibi, bunların gözleri o kadar dönmüş ki, bunlar için vatan, millet hiçbir değer yoktur. İri olacağız, diri olacağız, tek bayrakla büyük ülke Türkiye olacağız. Cumhurbaşkanımız bu işin sonunu bırakmasın, çünkü her tarafta köstebek yuvası var. İnlerine girilmesi için sahte maske takan, sahte yüz gösteren, paralel yapıya gönül bağı olan, millete haraca bağlayan, şuanda her türlü oyunu oynayanları tek tek babamız, annemizde olsa bunları temizlememiz gerekiyor. Duygusal davranmayacağız. Bu süreç ülkemiz için bir milattır. Bunların ensesinden tutup yasaların önüne çıkaracağız” dedi.

“TÜRK FUTBOLU DA MEYDANLARDA OLSUN”

Türk futbolunun darbeciler karşı halkın yanında olması gerektiğini vurgulayan Kızıl, “Bütün şehitlere başsağlığı diliyorum. Gaziantepspor olarak istiyoruz ki, Türk futbolunun da bu yürüyüşün içine girsin. Çünkü 15 temmuz darbe girişimi direnişi bizim için Çanakkale zaferidir. Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla sokaklara dökülen vatandaşlar Türküyle, Kürtüyle, Lazıyla, Çerkeziyle tek yürek oldu. bu birliktelik olduğu müddetçe, hiç kimsenin gücünün Türkiye’ye yetmeyeceğini, bu millet ispatlamıştır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.