'Fuat Avni' operasyonunda gözaltı sayısı artıyor

'Fuat Avni' operasyonunda gözaltı sayısı artıyor
FETÖ'nün darbe girişimine karşı tüm Türkiye'nin kenetlenmesinin ardından sosyal medyada fitne üstüne fitne yayan kamuoyunda 'Fuat Avni' olarak bilinen sosyal medya çetesine yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi.

FETÖ'nün darbe girişimine karşı tüm Türkiye'nin kenetlenmesinin ardından sosyal medyada fitne üstüne fitne yayan kamuoyunda 'Fuat Avni' olarak bilinen sosyal medya çetesine yönelik operasyonlara bir yenisi eklendi.Operasyon kapsamında 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 31 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

Kamuoyunda "Fuat Avni" olarak da bilinen FETÖ/PDY  mensubunun gerçek kimliğinin deşifresine yönelik İstanbul merkezli 10 ilde  gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 31 şüpheli, adliyeye sevk edildi. 

3 ŞÜPHELİ DAHA GÖZALTINA ALINDI
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü  ekipleri, yaklaşık 1,5 yıldır süren çalışmanın ardından İstanbul, Ankara, Van,  Mersin, Kocaeli, İzmir, Bursa, Rize, Amasya ve Hatay'da tespit edilen bazı  adreslere düzenlenen operasyonlarda 3 şüpheli daha gözaltına alındı.
 
Gözaltına alınan 31 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sabah saatlerinde Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden  geçirildi.
 
Şüpheliler, daha sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayına sevk  edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.