Galatasaray'da Bruma krizi!

Galatasaray'da Bruma krizi!
Galatasaray'dan ayrılmak için ısrar eden Bruma “Türkiye’de evden dışarı çıkmaya korkuyorum” şeklindeki açıklamaları yönetimi ve taraftarı şok etti.

Cim Bom’un oynadığı 3 hazırlık maçının hepsinde gol atan ve takımın en formda ismi olarak dikkat çeken Bruma bir türlü ikna edilemiyor.

Teknik direktör Riekerink’in mutlaka takımda kalmasını istediği ve birebir görüşmeler yaptığı yıldız kanat oyuncusu, Türkiye’de yaşanan gelişmelerden dolayı bir hayli endişeli. Portekiz basınına yaptığı son açıklamada, “Türkiye’deki durum beni endişelendiriyor. Evden dışarı çıkmaya korkuyorum. Daha 21 yaşındayım ve bu endişeyi yaşamak istemiyorum. Hata kulübün veya yöneticilerin değil” ifadelerini kullanmıştı. Yönetim ve teknik heyet her şeye rağmen Bruma’nın kalması için büyük çaba harcarken, Danimarka kampından sonra başarılı futbolcunun durumu kesinleşecek.

PSV çok istiyor

Bruma için Galatasaray’a en ciddi teklif PSV’den gelmişti. Hollanda kulübü bonservis bedeli olarak 5 milyon Euro’ya kadar çıktı. Ancak Sarı-Kırmızılı yönetim 8 milyon Euro’nun altındaki bir rakama kesinlikle Bruma’yı satmak istemiyor.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.