FETÖ mağduru Müslümanların durumu ne olacak!

FETÖ mağduru Müslümanların durumu ne olacak!
Darbeci FETÖ tarafından uydurma delillerle yargılanan Ergenekon ve Balyoz davası sanıkları tek tek aklanırken FETÖ mağduru Müslümanlar cezaevine atılıyor bir kısmı da cezaevinde adalet bekliyor.

FETÖ tarafından tezgahlanan bir kumpas olduğu daha sonra anlaşılan Balyoz, Ergenekon gibi davaların sanıkları teker teker tahliye edilip özgürlüklerine kavuşurken yine FETÖ güdümündeki polis ve hakimler tarafından cezaevine atılan Müslümanlar özgürlüklerine kavuşacakları günü bekliyor.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ tarafından kurgulanan Tevhid-Selam Örgütü'nün üyesi olmak suçundan daha önce beş yıl hapis yatan Gazeteci Mehmet Ali Tekin, kalan 6 yıllık cezasını yatmak üzere tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konuldu.

“Tevhid-Selam ve Kudüs Ordusu örgütünü kurmak ve yönetmek" suçundan kesilmiş cezası bulunan ve yurt dışında İnterpol tarafından yakalanan gazeteci-yazar Mehmet Ali Tekin, Bakırköy Adliyesi’ndeki işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi. Tekin, adliye çıkışında "Selam Tevhid uydurmasıyla bizi gözaltına aldıran Fethullah Gülen ve ekibi bu dünya da olmasa da öbür dünyada hesap verecek" dedi.

Mehmet Ali Tekin kalan 6 yılını yatmak üzere içeri girerken, Tekin'in dışında aynı davadan Ferhan Özmen, Necdet Yüksel ve Rüştü Aytufan ağırlaştırılmış müebbetten 16 yıldır içeride bulunuyor.

Tevhid-Selam/Umut mağdurlarının yanı sıra; daha önce FETÖ tarafından mağdur edilmiş çeşitli davalardan onlarca Müslüman'ın da cezaevlerinde çile doldurduğu biliniyor. Şimdi kamuoyu FETÖ tarafından yakalanıp mağdur edilen cezaevindeki Müslümanların adil bir şekilde yargılanmasını bekliyor.

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.