FETÖ mağduru Müslümanlar adalet bekliyor?

FETÖ mağduru Müslümanlar adalet bekliyor?
FETÖ’nün emri altındaki polis ve yargıyı kullanarak düzmece delillerle onlarca yıllık hapse mahkum ettirdiği çoğu İslami cemaat ve fikir önderi Müslümanlar cezaevinde adalet bekliyor.

FETÖ kumpasıyla zindanlara atılan, Fetö'nün gerçek yüzünü ilk ortaya çıkaran Müslümanlardan biri olan, Ehl-i Sünnet akaidi ve fıkhı konusunda sergilediği hassasiyetle bilinen Şah-ı Merdan Sarı hoca da adalet bekleyenler arasında yer alıyor.

FETÖ tertibi sonucu 28 Şubat döneminde mağdur edilip 10 yıl hapis yatan, daha sonra tekrar hakkında tutuklama kararı çıkararak FETÖ üyesi polis yönlendirmesiyle düzenlendiği açıkça anlaşılan "iddianameyle" birlikte yeniden hedef seçilen Şah-ı Merdan Sarı hoca, Cumhuriyet savcısının, oluşturulan iddianemenin hukuki olmadığını dile getirmesine rağmen cezaevinde bulunuyor.

Dinler arası diyalogun Vatikan’ın her bir asırda farklı bir bölgeyi Hristiyanlaştırma oyunu olduğunu yıllar önce ifade eden Şah-ı Merdan Sarı cezaevine atılmadan önce katıldığı bir televizyon programında FETÖ’nün gerçek yüzünü anlatmıştı:

FETHULLAH GÜLEN’E MÜSLÜMAN DİYENİN İTİKATI BOZULUR

Gülen’e Müslüman diyenin itikatı bozulur. Bunlar her zaman devreye girdiler. Ben Fetullah Gülen hakkında daha çok bilgi sahibi olduğum zamanlar vaazlarımda onun hakkında yorumlar yapıyordum. Gözaltına alındım bana polisler, Fettullah hoca ile neden birlikte olmuyorsun bu safa neden geçmiyorsun diye sordular.

BANA BASKI YAPTILAR

“Dinler arası diyalog hakkında makaleler yayıldıktan sonra bana baskılar yaptılar yıldırmaya çalıştılar hatta adam gönderip kendi kanallarına çıkmamı teklif ettiler. Oğlum telefonda, ‘baba bir emrin var mı?’ diye sordu. Bunlarda emir komuta sistemi var, terör örgütü mensubu diye iki oğlumu da cezaevine attılar hala cezaevindeler. Ben onlara tabi olmadığım sürekli eleştirdiğim için beni direkt olarak hedefe aldılar.

TERÖR ÖRGÜTÜ KURMAKTAN DAVA AÇTILAR

Şah-ı Merdan Sarı hocanın avukatı ise şu açıklamaları yapmıştı: “Şah-ı Merdan Sarı hocaya silahlı terör örgütü kurmak yönetmek, yönlendirmek hakkında davalar açıldı. Savcı ceza verilen hocaya temyize gitme kararı verdi ancak yerel mahkeme kabul etmedi ve 9 yıl ceza verildi. Paralel örgüt tarafından dinler arası diyalog hakkında kitap yazdığı için teknik ve fiziki takibe alındı.”

FETÖ MAĞDURU MÜSLÜMANLAR ADALET BEKLİYOR

FETÖ’nün dinlerarası diyalog gibi düşüncelerini eleştiren ya da tehlike olarak gördüğü Müslümanları hedef tahtasına oturtup emri altındaki polis ve yargıyı kullanarak düzmece delillerle onlarca yıllık cezalara çarptırdığı Müslümanlar cezaevlerinde yetkililerin seslerini duymasını ve adaleti bekliyor!

videogaleri.gif

Habervaktim.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.