Ak Partili vekilin kardeşi gözaltında

Ak Partili vekilin kardeşi gözaltında
Ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da devam eden FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik çalışmalar kapsamında ilginç isimler de gözaltına alınmaya başladı.

Şu an itibariyle çeşitli firma sahiplerinin yanında işadamları ve CHP Efeler Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu’nun da gözaltında olduğu öğrenildi. 

Dün akşam öğlenden sonra başlatılan çalışmalar kapsamında SGK Aydın İl Müdürü Rifat Kocaoğlu açığa alındı. SGK İl Müdürü Rifat Kocaoğlu’nun açığa alınmaktan değil, hayatında tasvip etmediği sürekli karşı çıktığı bir oluşumun içinde imiş gibi lanse edilmekten büyük üzüntü duyduğunu ileri sürdüğü belirtildi.
FETÖ/PDY’ye yönelik operasyonlar kapsamında AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem’in kardeşi Ömer Erdem, Aydın’daki ünlü ayakkabıcılardan CHP’li Efeler Belediye Meclis Üyesi Çetin Dokuzlu, Yine giyim firması sahibi Semih Ergen, Ali Tuğcu, Sanayici Fetay Eliçelik, İşadamı İbrahim Uşaklı, Sarraflardan Mesut Kibar’ın da aralarında yer aldığı 85 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

“Olay iftiradır, Türk adaletine güveniyoruz”
Kardeşi gözaltına alınan AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, kardeşinin 17-25 Aralık sürecinden sonra FETÖ’ye karşı eleştirilerinin herkes tarafından bilindiğini belirterek “Kardeşim Ömer, dindar birisi olarak bunların sohbetlerine gidiyordu. 17-25 Aralık ihanetinden sonra bunları en ağır şekilde eleştirdi ve bunlardan ayrıldı. Bundan sonra hiçbir ilişkisi yok. Hiçbir tereddüt ve endişemiz söz konusu değil. 17-25 Aralık sürecinden sonra da sosyal medyada da en büyük eleştirileri yaptı. Ciddi tepkilerle de karşılaştı. Şu andaki süreci anlayışla karşılıyoruz. Bir aksi iddia edilene kadar suçsuzdur. Türk adaletine güveniyoruz. Allah iftiradan korusun” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.