Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak

Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak
Marmaris'te yakalanan FETÖ imamı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun sorgusunu özel ekip yapacak.

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen askerlerden yakalanan 7'sinin, götürüldükleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri devam ediyor. 

Gözaltına alınanlar arasında bulunan ve saldırıyı planladığı belirtilen Çiğli Ana Jet Üs Komutanlığı'nın imamı 'Paşa' lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu için Ankara'dan özel sorgu ekibinin geleceği öğrenildi. Kuzu'nun bu özel ekip tarafından sorgulanacağı bildirildi.

"PARALEL YAPIYLA HİÇBİR BAĞLANTIM YOK"

Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ayrılmasından kısa süre sonra kaldığı otele saldırı düzenleyen askerlerden yakalanan 7'sinin, götürüldükleri Muğla Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri sürüyor.

Gözaltına alınan ve Marmaris'te Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kaldığı otele saldırı düzenleyen ekibi Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nda organize ettiği belirtilen Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'nun alınan ilk ifadesinde, 'paralel yapı' ile hiçbir bağlantısının bulunmadığını ileri sürdüğü öğrenildi.

Fetullahçı Terör Örgütü için çok önemli olan Çiğli 2. Ana Jet Üs Komutanlığı'nın imamı olduğu ileri sürülen 'Paşa' lakaplı Astsubay Başçavuş Zekeriya Kuzu'yu sorgulamak için Ankara'da özel bir ekibin Muğla'ya geleceği bildirildi.

KUZU'NUN İFADESİ FETÖ'NÜN TSK'DAKİ YAPILANMASINI ÇÖZECEK 

Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından gönderilecek özel ekibin yapacağı sorgu sonrası Fetullahçı Terör Örgütü'nün TSK içindeki yapılanmasının büyük ölçüde çözüleceği bildirildi. Gözaltına alınan 7 suikast timinin İşlemlerinin bitmesinden sonra Cumartesi günü adliyeye gönderileceği bildirildi.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.