Oumar Niasse transferinde pazarlıklar devam ediyor

Oumar Niasse transferinde pazarlıklar devam ediyor
Galatasaray'ın Oumar Niasse için 1.5 milyon euro kiralama bedeline ikna ettiği Everton'la, satın alma opsiyonu için pazarlıkları devam ediyor.

Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan Oumar Niasse'nin transferinde artık sona yaklaşıldı.

Hamza Hamzaoğlu döneminde taraftarların baskısı sonucu transfer edilmeyen ancak Lokomotiv Moskova forması altında attığı gollerin ardından sarı-kırmızılıları pişman eden Senegalli golcü, gecikmeli de olsa bu kez Florya'nın kapısından geçecek gibi görünüyor. İkinci satıştan pay verecek Ronald Koeman'ın isteğiyle Niasse'yi gözden çıkartan Everton, Galatasaray'ın 1.5 milyon euro'luk kiralama teklifini kabul etti. Ancak iki kulüp arasında sözleşmesine eklenecek satın alma bedeli konusundaki sıkı pazarlık devam ediyor. Cimbom, 26 yaşındaki golcü için 5.5 milyon euro ve bir dahaki satışından yüzde 30 bonus önerirken Everton, 10 milyon euro+bonus istiyor. İki kulübün kısa bir süre içinde orta noktada buluşması ve transferin mutlu sonla noktalanması bekleniyor.

İNGİLTERE'DE SIFIR ÇEKTİ

Lokomotiv Moskova'da 42 maçta 19 gol atıp, 14 de asist yapınca Everton'ın aklını başından alan Oumar Nissse, İngiltere'de 7 maçta forma giydi ve gol ya da asist üretemeyince gözden düştü.

(Fotomaç)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.