Cübbeli Ahmet Hoca’dan darbe uyarısı

Cübbeli Ahmet Hoca’dan darbe uyarısı
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün 15 Temmuz kanlı darbe girişimini aylar öncesinden haber verdiği belirlendi.

Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü’nün Türkiye’yi kana bulayan FETÖ’nün 15 Temmuz kanlı darbe girişimini aylar öncesinden haber verdiği belirlendi. Cübbeli Ahmet Hoca’nın darbe kalkışmasını rüyasında gördüğü ve o dönem yazı yazdığı gazetede köşesine taşıdığı kaydedildi.

Cübbeli Ahmet Hoca’nın yazısının ilgili kısmı şöyle:

Bu terör olayları başlamadan önce bir rüya görmüştüm. Rüyamda şu anda Türkiye’yi yöneten en üst yetkililerin yerine dipçikli askerler geliyordu. Ben bu rüyamdan yola çıkarak önümüzde istenmeyen süreçler yaşanabileceği endişesini taşıyorum. Siyasetin mutlaka bu işe acil bir çözüm üretmesi gerektiğini düşünüyorum.

Bundan birkaç ay önce -en az iki ay var- bir rüya gördüm. Benim bazı rüyalarım evvelce denediğim üzere ve yakın çevremin bildiği üzere çıkmıştır. Ekseri kendi başıma gelenler hakkında değil de, devlet, millet, hükümet gibi meselelerde rüyalar gösteriliyor bana. Mesela Anayasa Mahkemesi’nin bazı konularda alacağı kararları çok önceden görüyordum. Ve arkadaşlarım “Acayip ilginç, ne alakası var?” falan diyorlardı. Ama çıkıyordu. Bunun gibi dolu örneğim var. O bakımdan bu rüyamı da önemsedim. Çıkmasını istemediğim için bir uyarı mahiyetinde Allah göstermiş olabilir. Ben bunu buradan paylaşayım. Herkese telefon edip tek tek anlatacağıma gazetemiz aracılığıyla paylaşayım. Özellikle yetkilileri ilgilendiriyor.

EVİN BAHÇESİNDEN GÖRÜYORDUM

Ailemin eskiden İstinye’de oturdukları evleri vardı. Ben de o evde bir sene kadar oturmuştum. O 3-4 katlı bahçeli bir evdi. Rüyamda o evi görüyorum. Evin bahçesinde kendi eşimle, çocuğumla duruyorum. Üst kata bakıyorum. Ailem en üst katı açıp, duvarı kırıp, oraya cam falan yapmışlardı. O camlı yerde şu anda Türkiye’yi yöneten en üst yetkililer oturuyor. Cama sıfır oturdukları için ben bahçeden görüyorum. Bir sıra halinde dizilmişler. Ben onlara bakarken birden orada dipçikli askerler göründü. Jandarma mı oluyor onlar bilmiyorum. Dipçikli askerler zuhur etti orada ve yetkililerden kimse görünmedi artık. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.