İşte Fenerbahçe'nin toplam borcu!

İşte Fenerbahçe'nin toplam borcu!
Fenerbahçe Spor Kulübü Derneği'nin toplam borcunun 281 milyon 27 bin 921 lira olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen yüksek divan kurulu temmuz ayı olağan toplantısında denetleme kurulu faaliyet raporunu, kulübün denetleme kurulu üyesi İlhan Aydoğdu okudu.

Aydoğdu, derneğin mevcutlar ve alacaklarının toplamının 18 milyon 777 bin 216 lira olduğu belirtti. Aydoğdu, mevcutlar ve alacaklar çıkınca net borcun toplamının 262 milyon 250 bin 705 lira olduğu ifade etti.

Denetleme kurulu üyesi Aydoğdu, bu tutara, bağlı ortaklıklardan olan alacaklar ve borçlar ile eski ve yeni yöneticilere olan borçların dahil olmadığını kaydetti.

Kulübün yılın ilk 6 aylık dönemde 70 milyon 531 bin 265 lira gelir elde ettiğini, 120 milyon 773 bin 810 lira da gider yaptığını aktaran Aydoğdu, bu tutarlara göre 50 milyon 242 bin 545 lira gider fazlası oluştuğu belirtildi.

Aydoğdu'nun açıklamalarından sonra bazı üyeler söz alarak görüşlerini bildirdi ve temmuz ayı olağan yüksek divan kurulu toplantısı sona erdi.

Öte yandan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'yi Rio 2016 Olimpiyatları'nda temsil edecek sporcularla fotoğraf çektirerek sohbet etti. Yıldırım'ın oldukça keyifli olduğu gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.