Dayakçı eşten 14 bin TL’lik senet şartı!

Dayakçı eşten 14 bin TL’lik senet şartı!
Eşinden sürekli şiddet gördüğünü ve kendisini aldattığını öne süren koca, eşinin boşanmak için 14 bin TL'lik müşterek borcu ödemesi için şart koştuğunu iddia etti.

15 yıl önce görücü usulü ile hayatlarını birleştiren 2 çocuk sahibi İsmail(37) ve K.U.(37) çifti iddiaya göre araba almak ve bazı ihtiyaçlarını karşılamak için bir miktar borçlandı. Borç nedeniyle zaman zaman tartışmalara sahne olan evde huzur kalmadığını belirten İsmail U., işi gereği sık sık şehir dışına çıkmaya başladı. Eşinin kendisini aldattığından şüphe duyduğunu dile getiren İsmail U. eşinin iki sevgilisinin olduğunu ve kızının bir takım mesajları bilgisayardan gördüğünü ileri sürdü.

Küçük kızının annesinin bilgisayardan bazı erkeklerle sohbet ettiğini gördüğünü söyleyen İsmail U., "Ev işlerinde, çocuklara ve bana ilgisiz davranıyordu. Eşim ben işteyken bir gün evi terk etmiş ve sabaha karşı eve gelmiş. Nerede olduğunu sorduğumda bir kadın arkadaşıyla dışarı çıktığını söyledi. Kızım bana "Baba, annemin iki sevgilisi var" dedi. Bunu duyunca dünyam karardı, başımdan aşağı kaynar sular döküldü. 15 yıllık evliliğim boyunca boşa merdiven dayamışım. Eşim en son evi kendi isteğiyle terk etti" dedi.

"Eşim her kavgada bana tokat atıp boğazımı sıktı"

Boşanma davası açmaya karar veren İsmail U., eşinin kendisine şiddet uyguladığını ve boşanmak için şartlar öne sürdüğünü iddia etti. Boşanmanın ucunda 14 bin TL'lik bir senedin olduğunu belirten Uluyol şöyle konuştu:

"Eşimle birlikte bazı kavgalarımız oluyordu. Eşim, çocuklarıma ve bana şiddet uyguluyordu. Şiddet gördüğüme çocuklarım dahi tanıktır. Defalarca çocuklar araya girerek bizi ayırdı. Eşim her kavga da bana tokat atıp boğazımı sıkıyor. İntihara teşebbüs ettim, annem kurtardı. Eşim çocuklarıma sigara da içiriyordu. Dava açtım ve boşanmak istediğimi söyledim. Eşim müşterek olan borçlarımızı ödemem halinde boşanacağını söyledi. 14 bin TL'lik bir borç var. Borcu ortak ödemeyi teklif ettim. Bir senet var o senet nedeniyle eşimin maaşı icralık oldu. "Senedi ödersen yarın gider imzayı atarım, boşanırım" diyor. Eşimden boşanmak, ayrılmak çocuklarımı yanıma almak istiyorum. Bana yardımcı olun" dedi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.