'Beşiktaş camiası, darbeye karşıdır'

'Beşiktaş camiası, darbeye karşıdır'
Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman Beşiktaş Dergisi'nin Ağustos sayısındaki baş yazısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

İşte Fikret Orman'ın yazısı;
 
Ülkemiz, 15 Temmuz 2017 tarihinde kapkara bir gece yaşadı. Demokrasiye, hukuka ve parlamentoya karşı yapılan darbe girişimi sırasında 204 yurttaşımız yaşamını yitirdi. Bilinmelidir ki Beşiktaş Camiası, darbeye karşıdır. Her zaman çoğulcu demokrasinin, halkın iradesinin ve laik, sosyal hukuk devletinin yanında olacaktır. Yitirdiğimiz canlara Allah’tan rahmet, tüm yurttaşlarımıza başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Bu meşum hadisenin tek olumlu yanı Türk milletinin gayrımeşru rejim arayışına gösterdiği anlamlı tepki olarak tarihe düştüğü nottur.
 
Siyah günlerin Beyaz günlere evrileceği zamanın çok uzak olmadığını düşünüyorum. Nasıl ki Beşiktaşımız, çok zor bir dönemden çıkıp, güneşli günlere kavuştuysa aynı durum ülkemiz için de geçerlidir. En büyük temennim, ülkemizin de kulübümüz gibi güneşin batmadığı bir yer olması, umudun hiçbir zaman kaybolmamasıdır.  
 
2016-2017 Spor Toto Süper Ligi, öncesinde takımımız değerli hocamız Şenol Güneş yönetiminde hazırlıklarına başladı. Yeni sezonun perdesini ilk olarak Süper Kupa mücadelesiyle açacağız. Artık evimizdeyiz. “Şampiyon” sıfatıyla mücadele edeceğimiz yeni sezonun takımımıza ve diğer tüm kulüplere hayırlı olmasını, fair play ruhunun hakim olduğu, kavgadan uzak, sportif mücadelenin ön plana çıktığı bir yarışın yaşanmasını temenni ediyorum.
 
Daha güçlü, daha umutlu olarak kulübümüze hizmet etmenin gururuyla, yine gece gündüz çalışacağız ve tek aşkımız Beşiktaşımız’ı bütün branşlarımızda hak ettiği noktaya taşımak için önemli adımlar atacağımızdan şüpheniz olmasın.
 
En derin sevgi ve saygılarımla,
 
FİKRET ORMAN
Beşiktaş JK Yönetim Kurulu Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.