Sadri Şener o gün yaşananları anlattı

Sadri Şener o gün yaşananları anlattı
FETÖ terör örgütü mensubu avukatlar Ali Çelik ve Halil İbrahim Koca'ya para ödediği gerekçesiyle suçlanan Trabzonspor eski başkanı Sadri Şener, dönemin Fenerbahçe avukatı Faik Işık'ın açıklamalarına cevap verdi.

Trabzonspor yönetimini o dönem şike davasında savunan ve FETÖ soruşturması kapsamında bugün aranan avukatlarla ilgili suçlanan eski başkan Sadri Şener, "Faik Işık sansasyonel bir avukat ama iddiaları da gizli bir şey değil. Belge diye yayınladıkları mahkeme dosyalarında 4 yıldır zaten vardı." dedi.

Haber61'e konuşan dönemin Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, FETÖ terör örgütü soruşturması ve şike davasında yeniden yargılama kararının çıkmasının ardından yaklaşık 5 ay önce savcılığa çağrıldığını ifade ederek, "Yaklaşık 150 kişi o dönem olayın mağduru olarak savcılığa çağrıldık, orada ifademize başvuruldu. Biz bu avukatlarla çalıştığımız dönem FETÖ terör örgütü ilan edilmemişti. Ortada hukuksal açıdan sakıncalı bir şey yoktu. Tutuğumuz avukatlarda bugünkü gibi aranmıyordu. Ben FETÖ'cü Metöcü de anlamam. Kimin ne olduğunu nerden bileyim ben." dedi.

İşte Sadri Şener'in sözleri...

"ONLAR EMNİYET'İN AVUKATIYDI"

"Bu avukatlar Emniyet müdürlüğünün avukatlarıydı, bize de tavsiye edildi. Ben kimin FETÖ'cü olduğunu kimin olmadığını anlayamam. Tekrar ediyorum; biz o avukatlarla çalışırken FETÖ terör örgütü falan değildi, ayrıca avukatlar da bugünkü gibi aranmıyordu. Savcılıktaki ifademde bunları savcıya da anlattım. Sayın Savcı bana sorgulama sırasında "O avukatlara ödediğiniz para Pensilvanya'ya gitti" dedi. Ben de o zaman "Sayın Savcım, eğer paralar oraya gittiyse gidip geri alalım" dedim, şakalaştık. Haberde belge diye ortaya atılanlar zaten soruşturma dosyasında bulunuyordu. Kime ne ödediğimizin makbuzları da var."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.