Darbe girişiminde en büyük primi Doğan Medyası yaptı

Darbe girişiminde en büyük primi Doğan Medyası yaptı
15 Temmuz darbe girişimi esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın halka ilk mesajı CNN Türk'ten vermesi ve Doğan medyasının cuntacılara karşı verdiği mücadelede Aydın Doğan'a büyük prim yaptırdı. Doğan şimdi de reklam geliri bağışlayacak.

Başbakan Binali Yıldırım, “Gündem Özel” programında Hande Fırat’ın konuğu olacak. 15 Temmuz gecesinde yaşanılanların konuşulacağı program, saat 21.00’den itibaren ortak yayınla CNN Türk, Kanal D, TV2, Euro D, CNN Türk Radyo ve Radyo D’de olacak.

Hande Fırat, yayında Başbakan Binali Yıldırım’a “15 Temmuz darbe girişiminin ardındanTürkiye nasıl bir normalleşme süreci yaşayacak?”, “FETÖ ile mücadelede hangi noktaya gelindi?”, “Bundan sonra neler yapılacak?”, “TSK’daki yeni düzenlemeler ne zaman ve nasıl hayata geçirilecek?” gibi merak edilen soruları yöneltecek.

REKLAM GELİRİ ŞEHİT AİLELERİNE VERİLECEK

Bu çok özel yayının reklam geliri, darbe girişiminde şehit ve gazi olan vatandaşların ailelerine destek amacıyla Başbakanlık’ın başlattığı 15 Temmuz Dayanışma Kampanyası’na bağışlanacak. İzleyiciler de tüm GSM operatörlerinden 1507’ye “15 Temmuz” yazıp yollayarak 5 TL bağışta bulunabilecek.

1-084.gif

SOSYAL MEDYADA DA YAYINLANACAK

Başbakan Binali Yıldırım’ın konuk olacağı “Gündem Özel” www.cnnturk.com ve www.kanald.com.tr internet siteleri ile CNN Türk’ün Twitter, Facebook, YouTube ve Instagram’daki sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.