Eto’o Antalyaspor antrenmanına çıktı

Eto’o Antalyaspor antrenmanına çıktı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor’un yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. etap kamp çalışmalarını sürdürmek için gittiği Hollanda kampı başladı.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig hazırlıklarının son etabını yapmak üzere Hollanda’ya gitti. Kırmızı-beyazlılar ilk etap kamp çalışmasını Isparta, 2. etabını Düzce Topuk Yaylası Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Akdeniz temsilcisi Topuk Yaylası’nda 3 hazırlık maçı yaptı. Antalyaspor, yaptığı 3 hazırlık maçında 1 galibiyet ile 2 beraberlik aldı. Antalyaspor, ilk hazırlık maçını Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Khaleej ile yaparken, Samuel Eto’o ve yeni transfer Emre Güral’ın golleriyle mücadeleden 2-1 üstünlükle ayrıldı. Yeni sezon hazırlıklarının, 3.etap kamp çalışmaları için dün Hollanda’ya giden kırmızı beyazlı ekip, ilk antrenmanını dün akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Sabah 9.30, akşam 17.30 olmak üzere günde çift antrenman yapacak olan kırmızı beyazlılar, ilk günü kısa rejenerasyon (yenilenme) çalışması ile tamamladı. Akdeniz temsilcisi Hollanda’da 3 hazırlık maçı yapacak ve 14 Ağustos günü Antalya’ya dönecek.

TRANSFER ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Antalyaspor, kadrosundaki futbolcu sayısını azaltmak için satış listesine koyduğu isimlerin transfer çalışmalarına hız verdi. Akdeniz ekibinde geçen sezon sakatlığı nedeniyle bir tek maçta bile forma giyemeyen Oğuz Mataracı’ya Eskişehirspor’un talip olduğu öğrenildi. Eskişehirspor, genç oyuncuyu transfer etmek için çalışmalara başladı. Kırmızı-beyazlılarda genç oyuncu Gökhan Yılmaz’ın kiralık olarak Giresunspor’a gittiği ve Yavuz Özsevim’in ise Sancaktepe Belediyespor ile prensipte anlaştığı öğrenildi. Antalyaspor takımı 3 transfer daha yaparak yeni sezona girecek. Kırmızı-beyazlılar kanat, orta saha ve stoper mevkilerine birer futbolcu transfer etmeyi düşünüyor. Akdeniz temsilcisinde yönetim bu konuda çalışmalarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.