Aziz Yıldırım'ı çıldırttılar

Aziz Yıldırım'ı çıldırttılar
Dün gece oynanan Monaco maçının 42. dakikasında başkan Aziz Yıldırım, yedek kulübesinde oturan idari menajer Hasan Çetinkaya'yı aradı..

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda 2-1'in rövanşında Monaco'ya deplasmanda 3-1 kaybederek UEFA'da yoluna Avrupa Ligi play-off turunda devam edecek Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım adeta çıldırdı. 

İlk yarıda yediği 2 hatalı golle 2-0 geriye düşen ve ortasahadaki Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın performansından memnun kalmayan Aziz Yıldırım mücadelenin 42.dakikasında telefonuna sarıldı.  Yedek kulübesinde oturan Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya'yı arayan Yıldırım, sert bir şekilde Salih Uçan ve Ozan Tufan'ın performansından şikayet etti ve bu iki oyuncuyu uyarmasını istedi.

Konuşmanın ardından telefonu kapatan Çetinkaya, oyunun durduğu anda hemen Ozan Tufan ve Salih Uçan'ın yanına giderek sert bir şekilde başkanın talimatlarını iletti. 

Aziz Yıldırım, Hasan Çetinkaya ve oyuncular arasındaki bu üçgen sonrası Fenerbahçe ortasahası ikinci yarıya daha diri başladı. Ancak bu uyarı Fenerbahçe'nin elenmesinin önüne geçemedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.